A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Виставка дидактичних і методичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Волині"

               Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля  з 21 лютого  по 07 березня 2023 року  в освітньому ХАБі було організовано та проведено І етап ХХVIII обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині».

11:24 08.03.2023

8 Березня не про квіти, а про права! Відзначаємо разом!

Що насправді святкує світ 8 березня? Як радянська влада трансформувала суть свята? Чим жінки ХХІ століття повинні пишатися? Передусім 8 березня – це Міжнародний день прав жінок. У  школі радше треба не “вітати”, а відзначати День боротьби за права жінок. Тут був би важливий урок про історію дня, про жіночі постаті, про те, як це свято трансформувалося і чому сьогодні в нас така плутанина.

22:15 07.03.2023

«ЧУЙНЕ СЕРЦЕ» об’єднало серця

  Підтримка кожного важлива нашим бійцям, тому освітяни закладів дошкільної освіти допомагають ЗСУ добрими справами. Прикладом цього став ЗДО №14 «Перлинка», який організував благодійну акцію «Чуйне серце».   

15:09 06.03.2023

Комп’ютерна залежність: формування, діагностика, корекція і профілактики

         З метою ознайомлення з основними типами інтернет-залежності, першими її ознаками та стадіями,  формування умінь та навичок щодо здійснення просвітницько-профілактичних заходів з учасниками освітнього процесу 03.03.2023  року в освітньому ХАБі ЦПРПП було проведено семінар-практикум працівників психологічної служби ЗЗСО з теми: «Комп’ютерна залежність: формування, діагностика, корекція і профілактики».

14:41 06.03.2023

Фізкультурні свята та розваги як ефективний засіб фізичного виховання дітей дошкільного віку

   3 березня 2023 року  ЦПРПП  було організовано та проведено в ЗДО №7 «ДИВОСВІТ» семінар-практикум для інструкторів з фізичної культури  з теми «Фізкультурні свята та розваги як ефективний засіб фізичного виховання дітей дошкільного віку».

13:48 06.03.2023

ЦПРПП м.Ковеля отримав Статут у новій редакції

На тридцять другій сесії Ковельської міської ради депутатами було прийнято рішення про затвердження Статуту центру професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області у новій редакції. 

16:18 02.03.2023

ЦПРПП м.Ковеля розпочав співпрацю зі Смідинською територіальною громадою

В січні 2023 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради уклав договір про співпрацю з Смідинською територіальною громадою. Віднині педагоги ще  п'яти закладів загальної середньої і чотирьох дошкільної освіти отримуватимуть усі послуги із супроводу професійного розвитку: консалтинг, підвищення кваліфікації через короткотривалі форми роботи, планування індивідуальної професійної траєкторії,опанування новими педагогічними технологіями та інструментарієм.

15:44 02.03.2023

Сучасні уроки фізичної культури: досвід, завдання, реалізація.

        28 лютого 2023 року на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля було організовано та проведено методичний хаб учителів фізичної культури освітніх закладів з теми: «Інноваційні підходи до викладання фізичної культури у закладах загальної середньої освіти».

21:09 28.02.2023

«Тихо начитаний»: стендап комедія Михайла Журавля присвячена українським письменникам на війні

 Організаторами події виступили ЦПРПП м.Ковеля й управління культури, молоді, спорту та туризму Ковельської міської ради. Учасниками стали  всі, кому небайдужа книга, хто розуміється на сучасній літературі і цікавиться її новинками: вчителі, шкільні бібліотекари, учні-старшокласники.

10:04 24.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано