A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Фізкультурні свята та розваги як ефективний засіб фізичного виховання дітей дошкільного віку

Дата: 06.03.2023 13:48
Кількість переглядів: 30

   3 березня 2023 року  ЦПРПП  було організовано та проведено в ЗДО №7 «ДИВОСВІТ» семінар-практикум для інструкторів з фізичної культури  з теми «Фізкультурні свята та розваги як ефективний засіб фізичного виховання дітей дошкільного віку».

     "Козацькому роду нема переводу". Саме під таким гаслом був проведений семінар- практикум. Зважаючи на умови сьогодення теоретична складова освітнього хабу   була проведена в тимчасовому укритті.  Інструктори фізичної культури ЗДО  активно долучились до креактивної релаксації «Кольоротерапія»,  яку провела вихователь – методист Ірина Літвінчук.  Зі змістом та методикою організації фізкультурних свят та розваг для дітей дошкільного віку ознайомила директор Алла Сущ.

    Під час практичної складової всі учасники семінару долучились до фізкультурного свята та флешмобу «Єднаймося дорослі  і малі в любові до рідної землі»,  який провела інструктор з фізичної культури Світлана Веремейчик.

          Маленькі здобувачів  дошкільної освіти  за підсумками змагань були нагородженні переможними медалями та солодощами.

     Консультант  Оксана Колода закцентувала увагу на тому, що  фізкультурні свята та розваги з використанням засобів народної фізичної культури та патріотичного виховання  є дієвою формою організації дозвілля дітей, що створює умови для фізичного, емоційно-психологічного благополуччя, формування національної свідомості та є нині дуже актуальними і важливими в умовах сьогодення.

     Такі заходи сприяють повноцінному фізичному розвитку дитини, формують почуття патріотизму, що передбачає активний крок любові до родини, рідного краю, свого народу, його звичаїв і традицій, усвідомлення зв'язку власної долі з долею Батьківщини.

   Ми всі єдині, незламні, мужні і щиро віримо  в Перемогу!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано