A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

ЦПРПП м.Ковеля розпочав співпрацю зі Смідинською територіальною громадою

Дата: 02.03.2023 15:44
Кількість переглядів: 30

В січні 2023 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради уклав договір про співпрацю з Смідинською територіальною громадою. Віднині педагоги ще  п'яти закладів загальної середньої і чотирьох дошкільної освіти отримуватимуть усі послуги із супроводу професійного розвитку: консалтинг, підвищення кваліфікації через короткотривалі форми роботи, планування індивідуальної професійної траєкторії,опанування новими педагогічними технологіями та інструментарієм.

 Педагогів закладів освіти Смідинської громади буде залучено до роботи усіх 37 професійних спільнот, які координують працівники Центру, надаватиметься психологічна підтримка тощо. Закладам освіти було надано пропозиції зі 150 позицій для проведення семінарів-практикумів.

На виконання  умов Договору, 01 березня 2023 року працівники ЦПРПП м.Ковеля провели перший   навчально-методичний ХАБ на базі ОЗ "Смідинський ліцей". Усіх вчителів громади було об'єднано у шість груп, кожна з яких працювала за окремою програмою  розвитку професійних компетентностей. 

В результаті активного діалогу із керівниками закладів освіти та педагогами було визначено першочергові теми для подальшого опрацювання : стратегія розвитку закладів освіти, інструментарій для сучасного дистанційного уроку тощо.

Впевнені, що тісна співпраця, зацікавлений діалог сприятимуть підвищенню якості освітніх послуг у громаді.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано