A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Семінар-практикум в освітньому просторі ЗЗСО № 9: удосконалюємо дистанційні уроки

Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля 22.02.2023 р.  на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 9 м. Ковеля (заступник директора Марія Буднік) відбувся семінар-практикум «Удосконалення професійних компетентностей педагогів з питань організації дистанційного та змішаного навчання в контексті викликів сучасної освіти».

09:05 24.02.2023

Науково-методична рада ЦПРПП схвалила методичні розробки педагогів

Відбулось чергове засідання науково-методичної ради ЦПРПП м.Ковеля, на якому було схвалено методичні розробки педагогів Ковельської міської громади, що в процесі атестації претендують на присвоєння педагогічних звань "Вчитель-методист", "Вихователь-методист", "Керівник гуртка -методист", "Вчитель-логопед-методист".

21:54 23.02.2023

«Електронне портфоліо, як індивідуальна траєкторія професійного розвитку педагогічного працівника ЗДО»

    Однією із точок росту для педагогів є освоєння та впровадження в своїй діяльності  інтернет - ресурсів, електронних платформ, які є дієвим  інструментом для забезпечення якості освітнього процесу, методичної роботи,  сприяння зростанню фахової майстерності педагогів.

16:23 22.02.2023

Засідання інтервізійнох групи практичних психологів ЗДО

21 лютого 2023 року в освітньому ХАБі ЦПРПП відбулося засідання інтервізійної групи практичних психологів закладів дошкільної освіти з теми: «Профілактика емоційного вигоряння педагогічних працівників», метою якої було інформування про феномен "професійного вигорання", його причини та наслідки, визначення шляхів профілактики та подолання.

13:49 21.02.2023

Розвиток творчих здібностей учнів та використання інноваційних технологій на уроках трудового навчання (обслуговуюча праця)

               З метою підвищення рівня професійної майстерності вчителів трудового навчання (обслуговуюча праця) закладів освіти Ковельської, Люблинецької, Дубівської, Сошичненської, Смідинської ОТГ 17 лютого 2023 року на базі Ліцею №10 м. Ковеля (директор Максим Селівончик) відбувся семінар-практикум на тему: «Формування успішного освітнього середовища шляхом використання сучасних технологій навчання».

11:21 21.02.2023

STEM - підхід у початковій освіті через упровадження дослідницької стратегії пізнавального активного навчання

             07 та 08 лютого 2023 року на базі ЛІЦЕЮ №10 м. КОВЕЛЯ відбулися семінари-практикуми для вчителів початкових класів та вихователів ГПД «STEM - підхід у початковій освіті через упровадження дослідницької стратегії пізнавального активного навчання».

16:09 20.02.2023

Удосконалення педагогічної майстерності в освітньому просторі ЗЗСО № 2 м. Ковеля

Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля 17 лютого 2023 року на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 м. Ковеля (заступник директора Ольга Ягнюк) було організовано та проведено семінар-практикум «Інноваційний зміст застосування цифрових освітніх технологій в дистанційному та змішаному навчанні».

12:37 20.02.2023

Створюємо безпечне освітнє середовище

             Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 17 лютого 2023 року на базі ЗЗСО І-ІІ ст. №9 м. Ковеля  було організовано та проведено методичний хаб класних керівників з теми: «Учитель – зона безпеки дитини».

08:59 18.02.2023

Удосконалення педагогічної майстерності в освітньому просторі Люблинецького ліцею

  Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля 13 лютого 2023 року на базі Люблинецького ліцею (директорка Руслана  Хвиць) було організовано та проведено семінар-практикум «Дистанційне навчання: нові можливості для якісної освіти дітей в умовах сьогодення».

12:25 16.02.2023

STEM - освіта нового покоління

       Сьогодні Україна потребує значної кількості висококваліфікованих спеціалістів в інноваційній сфері, які стануть запорукою успішного економічного розвитку та конкурентоспроможності нашої держави в найближчому майбутньому. Конкуренція на ринку праці вимагає посилення підготовки учнівської молоді з предметів природничо-математичного циклу і технічної творчості. Разом з тим, в Україні найбільший дефіцит спостерігається за такими професіями як інженери-технологи та конструктори.

14:28 14.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано