A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Організація виховної діяльності педагога-організатора в умовах воєнного стану

            Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 30 листопада 2022 року у ЦПРПП м. Ковеля було організовано та проведено методичний хаб педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти з теми: «Організація виховної діяльності педагога-організатора в умовах воєнного стану: особливості партнерства».

06:36 01.12.2022

Впровадження варіативних модулів на уроках фізичної культури у закладах загальної середньої освіти

          Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля  у листопаді 2022 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників  у тісній співпраці з Ліцеєм №13 м. Ковеля було організовано та проведено семінар-практикум учителів фізичної культури освітніх закладів з теми: «Інноваційні підходи до впровадження варіативних модулів на уроках  фізичної культури у закладах загальної середньої освіти».

13:32 28.11.2022

Цифрові застосунки для сучасного вихователя-методиста ЗДО

                          На виконання плану роботи  професійної спільноти вихователів – методистів закладів дошкільної освіти Ковельської  міської територіальної громади  на базі закладу дошкільної освіти (ясла-садок)  комбінованого типу №8 «Казка» відбувся методичний шоурум «Цифрові застосунки для сучасного вихователя-методиста  ЗДО».  Метою даного заходу було удосконалення фахових та професійних компетентностей, підвищення рівня цифрової  грамотності  вихователів – методистів  ЗДО,  необхідних для забезпечення якісної дошкільної освіти в умовах війни.

12:30 23.11.2022

Інтеграція в освітньому процесі

               Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 18 листопада 2022 року на базі Ліцею №10 м. Ковеля Центром професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля було організовано та проведено семінар-практикум учителів географії, інтегрованого курсу «Пізнаємо природу» закладів загальної середньої освіти та керівників гуртків туристсько-краєзнавчої роботи ЗПО «Ковельська станція юних туристів» з теми: «Інтеграція освітнього процесу як чинник розвитку пізнавальної активності учнів».

17:21 21.11.2022

НУШ: оцінювання результатів навчання на уроках громадянської та історичної освітньої галузі

З метою усвідомлення нових підходів до оцінювання навчальних досягнень учнів 14 листопада 2022 р. було організовано та проведено методичний діалог учителів історії закладів загальної середньої освіти Ковельської, Люблинецької, Дубівської, Сошичненської територіальних громад «Оцінювання в 5-х класах НУШ: виклики сьогодення».

12:27 21.11.2022

Перевірте свої знання: чи склали б ви іспит з історії та Конституції для отримання громадянства

Верховна Рада схвалила за основу законопроєкт №7606, у якому пропонується ввести обов’язкові іспити на знання основ Конституції, історії України та української мови для іноземців для отримання громадянства України.

13:07 17.11.2022

Особливості психологічного супроводу інклюзивної освіти в ЗДО

     10 листопада 2022 року в освітньому ХАБі ЦПРПП відбувся семінар-практикум практичних психологів та асистентів вихователів ЗДО з  теми: «Особливості психологічного супроводу інклюзивної освіти в ЗДО».

11:28 11.11.2022

Круглий стіл «Документація вчителя початкових класів: принципи ведення та корисні поради»

08.11.2022 р. відбулося  засідання круглого столу голів шкільних професійних спільнот учителів початкових класів «Документація вчителя початкових класів: принципи ведення та корисні поради».  Педагоги ознайомилися із сучасними підходами до організації освітнього процесу. Отримали практичні поради щодо ведення документації вчителя у початковій школі.

11:22 11.11.2022

Інтерактивні дошки - сучасний інструмент для змішаного та дистанційного навчання

Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 09 листопада 2022 р. в Освітньому ХАБі було проведено семінар-практикум педагогів закладів загальної середньої освіти Ковельської, Дубівської та Сошичненської територіальних громад «Використання інтерактивних дошок у сервісі Canva for education під час дистанційного та змішаного навчання».

09:34 11.11.2022

До уваги вчителів: УЦОЯО ділиться корисними ресурсами

Із 3 до 26 жовтня в Україні тривав основний етап PISA-2022 – міжнародного дослідження якості освіти, що оцінює компетентності 15-річних школярів і студентів. УЦОЯО радить учителям використовувати аналогічні завдання під час навчання.

13:45 09.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано