A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Інтеграція в освітньому процесі

Дата: 21.11.2022 17:21
Кількість переглядів: 45

               Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 18 листопада 2022 року на базі Ліцею №10 м. Ковеля Центром професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля було організовано та проведено семінар-практикум учителів географії, інтегрованого курсу «Пізнаємо природу» закладів загальної середньої освіти та керівників гуртків туристсько-краєзнавчої роботи ЗПО «Ковельська станція юних туристів» з теми: «Інтеграція освітнього процесу як чинник розвитку пізнавальної активності учнів».

     Мета заходу – здатність планувати освітній процес в учнівському колективі.

          У семінарі-практикумі брали участь педагоги освітніх закладів Ковельської МТГ, Люблинецької ОТГ, Дубівської ОТГ, Сошичненської ОТГ.

         Андрій Прохорчук, консультант ЦПРПП, розпочав роботу з методично-інформаційного виступу з питання «Інтеграційні процеси як готовність педагога до їх впровадження».

      Жанна Колеснікова, консультант ЦПРПП, поділилася міркуваннями щодо проведення інтегрованого заняття як засобу особистісного розвитку здобувачів освіти.

         Разом із спікерами заходу – Романом Шадурою  та Іриною Михасик (ЗПО «Ковельська станція юних туристів») опрацювали питання:

  • Побудова плану місцевості в програмі «Open orienteering mapper» та на місцевості.
  • Способи визначення азимута, висоти, відстані між об’єктами, ширини річки.  

            Під час практичної частині заходу учасники спробували самостійно попрацювати у програмі «Open orienteering mapper» та на місцевості.

Учасники заходу мали можливість  набути нових знань щодо готовності до впровадження та використання сучасних моделей і алгоритмів креативного планування роботи з учнівським колективом.

Очікуємо на нові запити! Разом ми зможемо все! І все буде Україна!

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано