A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Організація виховної діяльності педагога-організатора в умовах воєнного стану

Дата: 01.12.2022 06:36
Кількість переглядів: 54

            Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 30 листопада 2022 року у ЦПРПП м. Ковеля було організовано та проведено методичний хаб педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти з теми: «Організація виховної діяльності педагога-організатора в умовах воєнного стану: особливості партнерства».

            Мета заходу – здатність планувати освітній процес в учнівському колективі.

          У семінарі-практикумі брали участь педагоги освітніх закладів Ковельської МТГ, Люблинецької ОТГ, Сошичненської ОТГ, Дубівської ОТГ.

      Жанна Колеснікова, консультант ЦПРПП, поділилася міркуваннями щодо організації роботи громадянського виховання у нинішньому виховному просторі.

         Разом із спікерами заходу – Ольгою Ломінсьною (ЗПО «Ковельський Палац учнівської молоді імені Івана Франка» та Іриною Івановською (Ліцей №13 м. Ковеля) опрацювали питання:

  • Безпека в освітньому середовищі як необхідна умова для організації освітнього процесу у ЗЗСО;
  • Творче самопочуття педагога-організатора як запорука позитивного морально-психологічного клімату в учнівському колективі.     

       Під час практичної частині заходу учасники спробували самостійно «побути у ролі: педагога, учня, батька»; виконати завдання та практичні вправи.

З учасниками заходу у практичній частині працювали: Олена Мокійчук, соціальний педагог та практичний психолог Анатолій Лахманюк (Ліцей №13 м. Ковеля), які навчали педагогів «відновлюватися та перезавантажуватися».

   Учасники заходу мали можливість навчатися впроваджувати сучасні форм роботи в умовах дистанційного (змішаного) навчання і, навіть, в укритті. Проєктувати осередки виховання і розвитку здобувачів освіти.  Розвивати в учнів уміння здійснювати самооцінювання результатів завдань.

Очікуємо на нові запити! Разом ми зможемо все! І все буде Україна!

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано