A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Сучасні лідери учнівського самоврядування - унікальні та неповторні!

                 Виховання і навчання дитини — це не мила забава, а завдання, що вимагає капіталовкладень — тяжких переживань, зусиль безсонних ночей і багато, багато думок, власне так стверджував - Януш Корчак (польський педагог і письменник).

21:54 29.03.2023

Інформаційна безпека в Інтернеті.

          23 березня 2023 року в освітньому ХАБі ЦПРПП м. Ковеля  відповідно до річного плану роботи  Центру та у рамках весняної сесії було організовано та проведено методичний хаб для педагогів-організаторів з теми «Інформаційна безпека в Інтернеті».

20:11 23.03.2023

Курикулум навчального та корекційно-розвивального процесів

17.03.2023 року в закладі загальної середньої освіти №8 м.Ковеля відбувся семінар-практикум асистентів вчителів/вихователів з теми: «Курикулум навчального та корекційно-розвивального процесів. Модифікація і адаптація». Метою  заходу було удосконалення діяльності педагогічних працівників щодо впровадженні інклюзивного навчання, ознайомлення з особливостями адаптації та модифікації програмового матеріалу для дітей з особливими освітніми потребами.

14:52 20.03.2023

Розвиток навичок ХХІ століття на уроках англійської мови як основа формування життєвих компетентностей здобувача освіти.

      Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 17 березня 2023 року на базі ліцею №13 м. Ковеля (директор Ігор Ткачук) було організовано та проведено семінар-практикум учителів англійської мови з теми «Розвиток навичок ХХІ століття на уроках англійської мови як основа формування життєвих компетентностей здобувача освіти».

13:20 20.03.2023

Разом працюємо, розвиваємося, професійно зростаємо!

            Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля  15 березня 2023 року  в освітньому ХАБі було організовано та проведено науково-методичну раду. Консультанти ЦПРПП та члени НМР розглянули роботи і документи, оформлені відповідно до вимог і подані в зазначений термін. Схвалили роботи І етапу ХХVIII обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині» та визначили, які, власне, роботи будуть експонуватися на ІІ етапі Виставки.

22:06 15.03.2023

Формування мовної моторики шляхом використання традиційних та нетрадиційних прийомів в роботі з дітьми

10 березня 2023 року в освітньому ХАБі ЦПРПП м. Ковеля відбувся семінар-практикум педагогів  корекційної освіти з теми: «Формування мовної моторики шляхом використання традиційних та нетрадиційних прийомів в роботі з дітьми».

15:37 10.03.2023

Віртуальна дошка Google Jamboard як інструмент організації змішаного та дистанційного навчання

         Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля 6 березня 2023 р.  на базі ЗЗСО І-ІІІ ступенів №8 м. Ковеля (директор Василь Шворак) було організовано та проведено семінар-практикум «Google Jamboard: можливості для дистанційного та змішаного навчання».          Спікер заходу: Андрій Прохорчук, консультант ЦПРПП м. Ковеля, розповів про можливості та функціонал, переваги і недоліки, ідеї використання ітерактивної дошки Jamboard на уроках та в позаурочний час.

15:29 10.03.2023

STEM - освіта як освітній пазл НУШ

            Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 09 березня 2023 року на базі ліцею №10 м. Ковеля (директор Максим Селівончик) було організовано та проведено семінар-практикум учителів англійської мови (початкова освіта) з теми: «STEM-освіта як освітній пазл Нової української школи».

12:19 10.03.2023

Сучасні освітні інструменти для вчителя

           З розвитком цифрових технологій та їх використанням в освітньому процесі закладів освіти всіх типів стає необхідністю застосування нових технологій та цифрових інструментів з метою ефективності та якості навчання. Дослідження вчених (Н.В. Морзе, В.Ю. Биков, А.М. Гуржій), свідчать, що інформаційно-комунікаційні технології впливають на вдосконалення методів навчання, використання яких позитивно впливає на знання та навички здобувачів освіти.

12:09 10.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано