A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Виїзний семінар учителів історії: створюємо інноваційний освітній простір

Відповідно до плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 12 травня 2023 р. було організовано та проведено виїзний семінар «Інноваційне освітнє середовище як умова розвитку професійних компетентностей вчителя історії» за маршрутом Ковель – Берестечко – Пляшева. У ньому взяли участь учителі історії Ковельської, Люблинецької, Смідинської ТГ.

11:18 16.05.2023

Лепбук як спосіб розвитку творчих здібностей учнів у Новій українській школі

Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 10 травня 2023 року для вчителів мистецтва закладів загальної середньої освіти було організовано та проведено семінар-практикум «Лепбук як спосіб розвитку творчих здібностей учнів у Новій українській школі».

09:13 16.05.2023

Співпраця закладів освіти та соціальних служб у правовому і превентивному вихованні здобувачів освіти під час воєнного стану

        Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 15 травня 2023 року на базі ліцею №3 імені Лесі Українки м. Ковеля (директор Василь Оксентюк)  було організовано та проведено семінар-практикум класних керівників, соціальних педагогів, практичних психологів  з теми: «Співпраця закладів освіти та соціальних служб у правовому і превентивному вихованні здобувачів освіти під час воєнного стану».

17:22 15.05.2023

Інноваційні підходи до формувального оцінювання та самооцінювання: Google форми, робочі аркуші, картки з критеріями

Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 9 травня 2023 року для педагогів закладів загальної середньої освіти було організовано та проведено семінар-практикум «Інноваційні підходи до формувального оцінювання та самооцінювання: Google форми, робочі аркуші, картки з критеріями» за участю спікерки Школи освітніх інновацій, вчительки  хімії ліцею № 7 м. Ковеля Наталії Романюк.

12:03 15.05.2023

Удосконалення педагогічної майстерності в освітньому просторі Смідинського ліцею

Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 8 травня 2023 року на базі ОЗ «Смідинський ліцей» (директорка Марія Омельчук) було організовано та проведено семінар для педагогів закладів загальної середньої освіти Смідинської ТГ «НУШ: особливості організації освітнього процесу. Вимоги до діяльності вчителя в контексті викликів сучасної освіти».

10:39 15.05.2023

Команда юних істориків міста Ковеля - переможець обласного турніру!

Вітаємо команду міста Ковеля у складі Бручі Анастасії (Ліцей імені Олени Пчілки),  Бадири Анни (Ліцей імені Олени Пчілки), Вознюк Надії (ліцей № 3 імені Лесі Українки), Бакай Валерії (Ліцей імені Олени Пчілки), Омелянчук Софії (ліцей № 11) та їх наставника Бручу Світлану Анатоліївну, консультанта ЦПРПП м. Ковеля, з перемогою в ХХІІІ обласному турнірі юних істориків! А Бручу Анастасію ще й з почесним титулом – кращий гравець турніру в індивідуальному рейтингу!

08:22 15.05.2023

Шкільна історична освіта в період російсько-української війни

У травні 2023 року освітяни Ковельської ТГ мали змогу долучитися до 12-го Всеукраїнського методичного семінару «Нова українська школа: навчання / знання про Голодомор та інші геноциди», організованого у ВІППО Головним управлінням загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України за участю провідних науковців та методистів України.

11:03 14.05.2023

Індивідуальна траєкторія професійного розвитку педагога

           Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля 5 травня 2023 р.  було організовано та проведено онлайн семінар-практикум з теми: «Індивідуальна траєкторія професійного розвитку педагога» для педагогів Сошичненської ОТГ.

11:25 12.05.2023

Організація психологічного супроводу та соціально-педагогічного патронажу в умовах дистанційного навчання

         З метою формування та вдосконалення професійних компетентностей працівників психологічної служби щодо здійснення психологічного супроводу та соціально-педагогічного патронажу в умовах дистанційного навчання. 10.05.2023  року на базі ЗЗСО №8 м. Ковеля було проведено семінар-практикум з теми: «Організація психологічного супроводу та соціально-педагогічного патронажу в умовах дистанційного навчання».

10:43 11.05.2023

Педагогічний діалог з учителями фізичної культури Сошичненської та Смідинської ОТГ.

      Відповідно до планів роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля 05 травня 2023 року у форматі онлайн було організовано та проведено методичний хаб учителів фізичної культури освітніх закладів Сошичненської та Смідинської ОТГ з теми: «Професійний діалог з учителями фізичної культури: фахові педагоги – якісна освіта».

09:19 08.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано