A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Інноваційні підходи до формувального оцінювання та самооцінювання: Google форми, робочі аркуші, картки з критеріями

Дата: 15.05.2023 12:03
Кількість переглядів: 16

Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 9 травня 2023 року для педагогів закладів загальної середньої освіти було організовано та проведено семінар-практикум «Інноваційні підходи до формувального оцінювання та самооцінювання: Google форми, робочі аркуші, картки з критеріями» за участю спікерки Школи освітніх інновацій, вчительки  хімії ліцею № 7 м. Ковеля Наталії Романюк.

Учасники методичного заходу мали змогу ознайомитися зі стратегією формувального оцінювання, яка передбачає визначення цілей та критеріїв, за якими вчитель буде оцінювати учнів; вивчення особистих потреби учнів за допомогою мозкових штурмів, таблиць, цифрових інструментів в тому числі й Google-форми; спостереження  за процесом навчання;  перевірку розуміння, сприйняття та відтворення учнями інформації тощо.

Наталія Георгіївна поділилася досвідом з присутніми зі створення Google форм, робочих аркушів та карток з критеріями для формувального оцінювання та самооцінювання учнів.

Дякуємо Наталії Романюк за співпрацю, творчу атмосферу та популяризацію досвіду. Очікуємо на нові зустрічі! Разом зможемо все! Все буде Україна!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано