A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Успіх ковельських педагогів на обласній виставці "Творчі сходинки педагогів Волині"

Вісімнадцять з тридцяти шести представлених робіт були відзначені фаховими журі обласної виставки методичних та дидактичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Волині" та нагороджені дипломами управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації. . З них п'ять - дипломами першого ступеня, чотири - другого та дев'ять - третього ступеня.

14:38 19.05.2023

Стартують конкурси міської ради

Видано розпорядження міського голови Ігоря Чайки про оголошення конкурсів на здобуття премії міської ради "УСПІШНИЙ ПЕДАГОГ" серед педагогічних працівників закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти та "ЗАКЛАД ОСВІТИ- ПРОСТІР ЯКОСТІ: СЕРЕДОВИЩЕ, ЩО НАЛЕЖИТЬ ДІТЯМ".

14:07 19.05.2023

Оптимізація освітнього процесу на полоністиці ВНУ імені Лесі Українки

              17 травня 2023р. в рамках університетського Фестивалю науки відбувся круглий стіл «Оптимізація освітнього процесу на полоністиці ВНУ імені Лесі Українки», метою проведення якого було обговорення чинних освітньо-професійних програм «Мова та література (польська). Переклад» (магістерського рівня), «Мова та література (польська). Переклад» (бакалаврського рівня),  «Середня освіта. Польська мова» (бакалаврського рівня) та проєкту нової програми, впровадження котрої заплановано на вересень 2023 року, «Середня освіта. Польська та англійська мови. Зарубіжна література» (бакалаврського рівня). Гаранти названих ОПП розповіли про особливості освітнього процесу, звернули увагу присутніх на специфіку професійних кваліфікацій, акцентували доповнення,  внесені у процесі практичної реалізації програм, прокоментували необхідність впровадження нової ОПП «Середня освіта. Польська та англійська мови. Зарубіжна література».

19:41 18.05.2023

Форми і методи національно-патріотичного виховання школярів в роботі працівників психологічної служби

З метою підвищення рівня теоретичної і  практичної підготовки працівників психологічної служби щодо здійснення просвітницької роботи з  питань патріотичного виховання учнів в умовах сьогодення 17.05.2023  року в

15:18 18.05.2023

Семінар-практикум керівників гуртків ЗПО

Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля 17 травня 2023 р.  на базі ЗПО «Ковельська міська станції юних техніків» (директор Володимир Токарець) відбувся семінар-практикум «Удосконалення професійних компетентностей педагогів в контексті викликів сучасної освіти».

10:28 18.05.2023

Засідання інтервізійної групи практичних психологів ЗДО

16 травня 2023року  в освітньому ХАБі ЦПРПП  відбулося засідання інтервізійної групи  практичних психологів закладів дошкільної освіти з теми «Використання пісочної терапії у психокорекційній роботі з дошкільниками».

14:45 16.05.2023

«Хочеш розвинути державу - виховуй молодь»

        З метою професійного становлення та розвитку творчого потенціалу молодих педагогів ЗДО Центром професійного розвитку педагогічних працівників на базі ЗДО №6 (керівник Наталія Удачна) проведено чергове засідання Школи молодого педагога «Паросток» (керівник Алла СУЩ).

13:20 16.05.2023

Онлайн-дошка - сучасний інструмент мультимедійного навчання

Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 15 травня 2023 року для педагогів закладів загальної середньої освіти було організовано та проведено семінар-практикум «Онлайн-дошка  Linoit – сучасний інструмент мультимедійного навчання» за участю спікерки Школи освітніх інновацій Тетяни Мирончук, вчительки української мови та літератури ЗЗСО І-ІІ ст. № 9 м. Ковеля.

12:10 16.05.2023

Виїзний семінар учителів історії: створюємо інноваційний освітній простір

Відповідно до плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 12 травня 2023 р. було організовано та проведено виїзний семінар «Інноваційне освітнє середовище як умова розвитку професійних компетентностей вчителя історії» за маршрутом Ковель – Берестечко – Пляшева. У ньому взяли участь учителі історії Ковельської, Люблинецької, Смідинської ТГ.

11:18 16.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано