A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Упроваджуємо НУШ на уроках зарубіжної літератури

Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля та з метою поглиблення знань та практичних навичок упровадження діяльнісного та інтегративного підходів, формувального оцінювання при викладанні зарубіжної літератури на базі ЛІЦЕЮ № 3 ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ (директор Василь Оксентюк) було організовано та проведено семінар-практикум «Упровадження НУШ у 5-6-х класах: виклики та перспективи», в якому взяли участь педагоги Ковельської, Люблинецької, Дубівської, Сошичненської ТГ.

11:06 27.10.2023

Сучасні умови самореалізації та розвиток здобувачів освіти

   У сучасних умовах самореалізації та розвитку учнів, постає питання інтерпретації особистісного підходу у стосунках класного керівника з вихованцями. Коли батьки віддають дитину до школи, вони повинні довіряти класному керівнику, оскільки саме так вибудовується співпраця «діти-батьки-класний керівник». Для того, аби така співпраця дійсно була якісною, професійний рівень класного керівника повинен постійно зростати.

20:22 26.10.2023

Дистанційне навчання як додатковий інструмент у роботі корекційних педагогів

 25 жовтня 2023 року в освітньому ХАБі ЦПРПП  відбувся  семінар практикум корекційних педагогів ЗДО та ЗЗСО з теми: «Дистанційне  навчання  як додатковий інструмент  у роботі корекційних педагогів».

09:18 26.10.2023

Національно-патріотичне виховання дітей та молоді – пріоритет роботи кожного закладу освіти

        Питання національного та військово-патріотичного виховання учнівської молоді завжди було і залишається одним із найважливіших. Організовувати та впроваджувати заходи системи національного виховання  – це не робота одного дня чи навіть року. Досвід роботи освітніх закладів кожної територіальної громади доводить, що виховання учнів  у дусі постійної готовності до захисту своєї держави необхідно проводити систематично, цілеспрямовано та наполегливо.

22:45 25.10.2023

Семінар-практикум в освітньому просторі STEM-лабораторії ДНЗ "Ковельський центр професійно-технічної освіти"

Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічний працівників м. Ковеля на базі ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти (директор Сергій Миколайович Антонюк) було організовано та проведено семінар-практикум «STEM-підхід як спосіб міжпредметної інтеграції в сучасній освіті»,  в якому взяли участь вчителі математики, фізики, хімії, біології, географії, історії та мистецтва Ковельської та Смідинської ТГ.

08:41 25.10.2023

Класний керівник НУШ: алгоритм успіху та розв'язання проблем

         Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля у співпраці з ЗАКЛАДОМ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІ ст. №6 (директорка  Олена Харитонова) 24 жовтня 2023 року було організовано та проведено методичний хаб на тему: «Класний керівник НУШ: алгоритм успіху та розв'язання проблем».

16:15 24.10.2023

Літературне краєзнавство Волині: історія та сучасність

Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічний працівників м. Ковеля та з метою  поглиблення знань про особливості використання інтегрованого навчання відповідно до Концепції НУШ 20 жовтня 2023 року було проведено виїзний семінар вчителів української мови та літератури «Упровадження інтегративного підходу при викладанні предметів мовно-літературної освітньої галузі через використання краєзнавчого матеріалу», в якому взяли участь педагоги закладів загальної середньої освіти Ковельської та Смідинської ТГ.

09:05 23.10.2023

Ефективні прийоми взаємодії класного керівника з учнями.

Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля у співпраці з ЗАКЛАДОМ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І-ІІ ст. №9 (В.о. директора Марія Буднік) 12 жовтня 2023 року було організовано та проведено методичний хаб на тему: «Три ефективних прийоми взаємодії класного керівника з учнями. Організація роботи класного керівника у закладі освіти у 2023-2024 н.р.».

15:29 13.10.2023

Практичні аспекти викладання географії у контексті реалізації Державного стандарту базової середньої освіти

        Згідно річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 11.10.2023р., на базі Гішинської гімназії (в.о. директора Людмила Пунда) відбувся семінар-практикум вчителів географії освітніх закладів Ковельської МТГ, Дубівської ОТГ, Люблинецької ОТГ, Сошичненської ОТГ на тему: «Практичні аспекти викладання географії у контексті реалізації Державного стандарту базової середньої освіти».

12:23 13.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано