A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Комп’ютерна залежність: формування, діагностика, корекція і профілактики

Дата: 06.03.2023 14:41
Кількість переглядів: 22

         З метою ознайомлення з основними типами інтернет-залежності, першими її ознаками та стадіями,  формування умінь та навичок щодо здійснення просвітницько-профілактичних заходів з учасниками освітнього процесу 03.03.2023  року в освітньому ХАБі ЦПРПП було проведено семінар-практикум працівників психологічної служби ЗЗСО з теми: «Компютерна залежність: формування, діагностика, корекція і профілактики».

         Спікери заходу: Світлана Котік, психолог ЦПРПП,        Олена Мокійчук, соціальний педагог ліцею №13 м. Ковеля, Яна Теребейчик, соціальний педагог ліцею с. Нуйно.

        Основними питаннями, які розглядались були: компютерна залежність дитини – як феномен сучасного суспільства; основний алгоритм роботи соціального педагога з різними віковими категоріями дітей щодо безпечної поведінки в онлайн-просторі.

         В практичній частині заходу учасники мали змогу ознайомитися за результатами проведеного соціологічного опитування «Виявлення рівня безпечної поведінки підлітків в Інтернеті», проведенням практичних профілактичних вправ із циклу занять для учнів 1-4 класів «Мої правила Безпеки», фрагментом ігрового заняття «Ми користувачі мережі Інтернету».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано