A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

«ЧУЙНЕ СЕРЦЕ» об’єднало серця

Дата: 06.03.2023 15:09
Кількість переглядів: 52

  Підтримка кожного важлива нашим бійцям, тому освітяни закладів дошкільної освіти допомагають ЗСУ добрими справами. Прикладом цього став ЗДО 14 «Перлинка», який організував благодійну акцію «Чуйне серце».   

      До акції долучилися колектив та батьківська громадськість закладу, вихователі- методисти ЗДО міста  і усі небайдужі, з чуйним серцем українці.

         В рамках акції було проведено благодійний івент «Партнерство закладу дошкільної освіти та сім’ї, як важливий фактор успішного навчання, підтримки та відновлення учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану».

         Перша частина заходу пройшла в колі батьків вихованців ЗДО, адже в умовах сьогодення у батьків виникає безліч запитань, щодо збереження фізичного і психічного здоров’я своїх дітей. Відповіді на ці запитання вдалось отримали через навчання практичним технікам, вправам та іграм, спрямованим для зняття психоемоційного напруження у дітей.

      Друга частина заходу пройшла у співпраці з Центром професійного розвитку педагогічних працівників   Ковельської міської ради Волинської області. На захід була запрошена міська професійна педагогічна спільнота вихователів – методистів закладів дошкільної освіти м.Ковеля.

        Слухачі отримали актуальну інформацію на тему «Педагогіка партнерства, як ефективна складова співпраці та комунікації учасників освітнього процесу», дізнались, як розширити рамки освітнього процесу за допомогою онлайн-редактора Canva та  отримали дієві практичні поради щодо збереження та відновлення  емоційного ресурсу і психологічного здоров'я.

         В гості до малят завітали улюбленці українців - Пес Патрон та Вовчик Діккі, які подарували справжні, такі необхідні зараз усім малятам, позитивні емоції.

        Завершився захід благодійним ярмарком солодощів, які підготували батьки разом з малюками.

      В результаті благодійної акції «Чуйне серце» вдалось зібрати - 67 000 грн., які будуть передані нашим захисникам на першрочергові потреби для наближення ПЕРЕМОГИ.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано