A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Управлінська діяльність ЗДО: як досягти ефективності

  В освітньому ХАБІ відбулося засідання професійної спільноти директорів ЗДО «Управлінська діяльність ЗДО: як досягти ефективності». Директор ЗДО №8 Ірина Леус поділилася досвідом роботи щодо стратегічного планування, складання Програми розвитку ЗДО. Учасники заходу  пригадали етапи розроблення та реалізації локального документа, провели SWOT аналіз за напрямом «Управлінські процеси ЗДО», планували реалізацію стратегічної цілі через оперативні цілі та завдання.

22:08 14.02.2024

Професійний розвиток та самовдосконалення молодого педагога закладу дошкільної освіти

  На базі ЦПРПП відбувся семінар-практикум для слухачів школи молодого педагога «Паросток»  на тему : Реалізація трудової функції «Професійний розвиток та самовдосконалення», спікерами якого були педагоги закладу дошкільної освіти №9 "Пролісок".

21:33 14.02.2024

Роль художньо-естетичних смаків та ворчих здібностей дітей під час реалізації нетрадиційних технік малювання

                      30 січня 2024 року у закладі позашкільної освіти "Ковельський Палац учнівської молоді імені Івана Франка" відбувся міський семінар-практикум для керівників гуртків закладів позашкільної освіти з теми "Роль художньо-естетичних смаків та творчих здібностей дітей під час реалізації нетрадиційних технік малювання".

12:52 02.02.2024

Розумний професор: як штучний інтелект змінює вигляд освіти

             22 січня 2024 року  відбувся в онлайн-форматі семінар-практикум «Розумний професор: як штучний інтелект змінює вигляд освіти» для педагогів ліцею №11 м. Ковеля та ЗЗСО І-ІІ ст. №9 м. Ковеля. Модерував захід консультант ЦПРПП м. Ковеля Андрій Прохорчук.

09:56 29.01.2024

Арт-терапія в умовах інклюзивного навчання

       16-17 січня в освітньому ХАБі ЦПРПП м. Ковеля  відбувся семінар-практикум асистентів вчителів/вихователів з теми: «Арт-терапія в умовах інклюзивного навчання».

10:27 22.01.2024

Сертифікація вчителів 2024: особливості та новації

Протягом 15-30 січня триватиме реєстрація вчителів, які виявили бажання взяти участь у сертифікації. Які зміни внесено в Положення про сертифікацію? У які терміни заплановано проведення трьох етапів зовнішнього оцінювання професійних компетентностей педагогів? Якими будуть тести для різних категорій вчителів?

14:43 19.01.2024

Організація та проведення змагань з волейболу як одного з модулів навчальної програми НУШ

            12 січня на базі ліцею -10 (директор закладу - Максим Селівончик) у співпраці ЦПРПП м. Ковеля було організовано та проведено методичний хаб учителів фізичної культури з теми: "Організація та проведення змагань з волейболу як одного з модулів навчальної  програми НУШ".

16:12 15.01.2024

Стрес і резилієнтність: як впоратися з викликами та зберегти психічне здоров'я

        В умовах нестабільності, викликаною збройною агресією російської федерації, зросла актуальність питань, присвячених проблемам підвищеної тривожності та стресу, а також механізмам формування стресостійкості. Адже стресостійкість як особистісна якість дозволяє зберегти власне здоров’я, відновитися після психотравмуючої ситуації, поповнити ресурси, і, як результат, надавати підтримку іншим та досягати успіху.

11:53 08.01.2024

Засідання професійних педагогічних спільнот закладів дошкільної освіти – одна із складових професійного зростання педагогічних працівників

  Реалізуючи одну з трудових функцій та професійних компетентностей, а саме здатність до навчання впродовж життя,  в закладі дошкільної освіти №10 "Дзвіночок" (директор Ірина ЛЕВЧУК) відбулася зимова сесія засідань професійних спільнот закладів дошкільної освіти. Учасниками зустрічі були вихователі-методисти, вихователі, молоді педагоги школи "Паросток", інструктори з фізичної культури, музичні керівники і керівники гуртків, а також сестри медичні старші.

21:36 04.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано