A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Сертифікація вчителів 2024: особливості та новації

Дата: 19.01.2024 14:43
Кількість переглядів: 22

Протягом 15-30 січня триватиме реєстрація вчителів, які виявили бажання взяти участь у сертифікації. Які зміни внесено в Положення про сертифікацію? У які терміни заплановано проведення трьох етапів зовнішнього оцінювання професійних компетентностей педагогів? Якими будуть тести для різних категорій вчителів?

Ці та інші питання обговорювали педагоги  Ковельської, Дубівської, Смідинської ТГ під час методичного семінару «Сертифікація – ключ до успіху  в професійній діяльності педагогів», який нещодавно було організовано для вчителів мовно-літературної, громадянської та історичної освітніх галузей на базі ліцею № 11 м. Ковеля (директорка Галина Сидорук).

Спікери методичного заходу – експертка сертифікації–2023 Ольга Федорук, вчителька української мови та літератури ліцею № 11 м. Ковеля, тренерка Тетяна Мирончук, вчителька української мови та літератури ЗЗСО І-ІІ ст. № 9 м. Ковеля та Інна Воронович, вчителька української мови та літератури ЗЗСО № 2 м. Ковеля, яка успішно пройшла сертифікацію–2023 ознайомили присутніх із питаннями якісної підготовки до сертифікації, етапів її проведення, платформами для онлайн-тестування тощо.

Наприкінці семінару учасникам було запропоновано допомогу в подальшій підготовці та проведено рефлексію, під час якої педагоги, відповідаючи на запитання «Сертифікація – це мої …..», зазначили, що у першу чергу це – можливості, шанс та успіх.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано