A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Роль художньо-естетичних смаків та ворчих здібностей дітей під час реалізації нетрадиційних технік малювання

                      30 січня 2024 року у закладі позашкільної освіти "Ковельський Палац учнівської молоді імені Івана Франка" відбувся міський семінар-практикум для керівників гуртків закладів позашкільної освіти з теми "Роль художньо-естетичних смаків та творчих здібностей дітей під час реалізації нетрадиційних технік малювання".

12:52 02.02.2024

Розумний професор: як штучний інтелект змінює вигляд освіти

             22 січня 2024 року  відбувся в онлайн-форматі семінар-практикум «Розумний професор: як штучний інтелект змінює вигляд освіти» для педагогів ліцею №11 м. Ковеля та ЗЗСО І-ІІ ст. №9 м. Ковеля. Модерував захід консультант ЦПРПП м. Ковеля Андрій Прохорчук.

09:56 29.01.2024

Арт-терапія в умовах інклюзивного навчання

       16-17 січня в освітньому ХАБі ЦПРПП м. Ковеля  відбувся семінар-практикум асистентів вчителів/вихователів з теми: «Арт-терапія в умовах інклюзивного навчання».

10:27 22.01.2024

Сертифікація вчителів 2024: особливості та новації

Протягом 15-30 січня триватиме реєстрація вчителів, які виявили бажання взяти участь у сертифікації. Які зміни внесено в Положення про сертифікацію? У які терміни заплановано проведення трьох етапів зовнішнього оцінювання професійних компетентностей педагогів? Якими будуть тести для різних категорій вчителів?

14:43 19.01.2024

Організація та проведення змагань з волейболу як одного з модулів навчальної програми НУШ

            12 січня на базі ліцею -10 (директор закладу - Максим Селівончик) у співпраці ЦПРПП м. Ковеля було організовано та проведено методичний хаб учителів фізичної культури з теми: "Організація та проведення змагань з волейболу як одного з модулів навчальної  програми НУШ".

16:12 15.01.2024

Стрес і резилієнтність: як впоратися з викликами та зберегти психічне здоров'я

        В умовах нестабільності, викликаною збройною агресією російської федерації, зросла актуальність питань, присвячених проблемам підвищеної тривожності та стресу, а також механізмам формування стресостійкості. Адже стресостійкість як особистісна якість дозволяє зберегти власне здоров’я, відновитися після психотравмуючої ситуації, поповнити ресурси, і, як результат, надавати підтримку іншим та досягати успіху.

11:53 08.01.2024

Засідання професійних педагогічних спільнот закладів дошкільної освіти – одна із складових професійного зростання педагогічних працівників

  Реалізуючи одну з трудових функцій та професійних компетентностей, а саме здатність до навчання впродовж життя,  в закладі дошкільної освіти №10 "Дзвіночок" (директор Ірина ЛЕВЧУК) відбулася зимова сесія засідань професійних спільнот закладів дошкільної освіти. Учасниками зустрічі були вихователі-методисти, вихователі, молоді педагоги школи "Паросток", інструктори з фізичної культури, музичні керівники і керівники гуртків, а також сестри медичні старші.

21:36 04.01.2024

Працюємо у громаді

             03 січня 2024 року працівники ЦПРПП м. Ковеля працювали у Сошичненській ОТГ, а саме на базі ліцею с. Нуйно (директор Роман Кусік).

14:51 04.01.2024

Підбиваємо перші підсумки навчання педагогів за програмою "Психолого-педагогічна підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайних ситуацій"

 Центр професійного розвитку педагогічних працівників за сприяння Всеукраїнського фонду "Крок за кроком", Дитячого фонду (ООН) ЮНІСЕФ та Міністерства освіти і науки України у рамках проєкту   "Психолого - педагогічна  підтримка дітей, батьків та педагогів в умовах надзвичайних ситуацій" підбив перші підсумки навчання педагогічних працівників закладів дошкільної освіти. Активними учасниками були директори, вихователі – методисти, музичні керівники, інструктори з фізичної культури, керівники гуртків, практичні психологи, вихователі та педагоги Ковельської територіальної громади.

15:39 03.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано