A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Професійний розвиток та самовдосконалення молодого педагога закладу дошкільної освіти

Дата: 14.02.2024 21:33
Кількість переглядів: 50

  На базі ЦПРПП відбувся семінар-практикум для слухачів школи молодого педагога «Паросток»  на тему : Реалізація трудової функції «Професійний розвиток та самовдосконалення», спікерами якого були педагоги закладу дошкільної освіти №9 "Пролісок".

      Нова ситуація в суспільстві диктує нові соціальні завдання, зокрема освітні. Нагальна потреба сьогодення – не лише молоді педагоги, які були б компетентними фахівцями,  а й прибічниками впровадження інноваційних систем, готовими до постійного фахового вдосконалення, здатні планувати та реалізовувати індивідуальний професійний розвиток та самоосвіту.

     Мотивувала учасників семінару консультант ЦПРПП Оксана КОЛОДА, яка повідомила, що в системі безперервної освіти педагога етап професійного становлення педагога-початківця посідає важливе місце. Також зауважила, що тематику семінарів школи молодого педагога «Паросток»  ЦПРПП  планує згідно тих питань та типових труднощів,  які виникають у молодих спеціалістів.

     Директор ЗДО №7  Алла СУЩ нагадала всім присутнім  про  трудові функції професійного стандарту вихователя.

     Педагоги ЗДО № 9  Світлана КОЛОЧУН, Ольга ШУМИЛКО, Галина МАТВІЙЧУК  розповіли про важливості вибору теми по самоосвіті, а також практикували складання та корекцію інтелектуальної карти. Після відео перегляду  заняття та розваги присутні здійснили  педагогічний аналіз.

    Після вручення сертифікатів молоді колеги отримали домашнє завдання: Googlе форму: анкетування щодо самооцінювання рівня компетентностей відповідно до трудових функцій професійного стандарту «Вихователь закладу дошкільної освіти»

            Алла СУЩ директор ЗДО №7,

голова професійної спільноти молодих педагогів школи "Паросток"



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано