A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Казкотерапія як метод психологічного впливу на особистість

        Одним із дієвих методів впливу на емоційну сферу дитини є казка, яка розкриває внутрішній світ особистості, щоб покращити його. Арт-терапія останнім часом вважається одним з найбільш ефективних засобів поліпшення психофізіологічного стану молодого покоління.

11:50 20.12.2023

У світі кольорів і фантазій дитячий малюнок – справжнє диво

   З метою виявлення, підтримки обдарованих дітей, сприяння розкриттю їх талантів та художніх здібностей  Центром професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради було організовано  міський конкурс  малюнку серед вихованців ЗДО  "Чарівний олівець", який гостинно  приймав  колектив ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ КОМБІНОВАНОГО ТИПУ (ЯСЛА-САДОК) №9 "ПРОЛІСОК" (ЦЕНТР РОЗВИТКУ ДИТИНИ) МІСТА КОВЕЛЯ (директор Ганна Лагасюк).

22:49 18.12.2023

Корекційно-розвиткова робота з дітьми з особливими освітніми потребами різних рівнів підтримки

 Інклюзивне навчання дітей з особливими освітніми потребами  в Україні досі переживає період становлення. Практика змушує вносити корективи у розв’язання багатьох питань, які, здавалося б, не залишали жодних сумнівів у їхній довершеності. За таких умов значна увага приділяється корекційно-розвитковій складовій освітнього процесу здобувачів з особливими освітніми потребами. За рівнями підтримки тепер відбуватиметься не лише навчання й надання корекційних послуг.         

17:00 18.12.2023

Сучасні інструменти згуртованості учасників освітнього процесу та ефективні методи навчання на уроках фізичної культури

       "Сучасні інструменти згуртованості учасників освітнього процесу та ефективні методи навчання на уроках фізичної культури" - тема семінару-практикуму вчителів фізичної культури освітніх закладів Ковельської МТГ, Люблинецької ОТГ, Дубівської ОТГ, Смідинської ОТГ.  Під час професійного заходу педагоги удосконалили професійні компетентності.  Учителі кафедри фізичної культури ліцею #11 м. Ковеля (директорка Галина Сидорук)  професійно та змістовно ділилися власним досвідом щодо впровадження інноваційних інструментів з питання згуртованості учасників освітнього процесу на уроках фізичної культури у ЗЗСО.

14:02 14.12.2023

Новий імпульс для роботи отримано!

     Продовжується навчання вчителів початкових класів Ковельської територіальної громади за програмою підвищення кваліфікації "ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ В РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ" у межах підтримки відновлення освіти України фундацією The LEGO Foudation.

11:16 14.12.2023

Категорії освітніх труднощів та рівнів підтримки у навчанні дітей з особливими освітніми потребами

              Сучасний рівень розвитку освіти задає чіткий вектор на розвиток інклюзивного навчання. Соціологічні дослідження доводять, що навчання в інклюзивних класах/групах закладів освіти є корисним як  для дітей з особливими освітніми потребами, так і для  звичайних дітей.

16:49 05.12.2023

Координаційна доріжка - універсальний тренажер для розвитку основних фізичних якостей дошкільнят

   З метою формування готовності інструкторів з фізичної культури до реалізації завдань освітнього напряму «Особистість дитини» та ознайомлення з особливостями використання координаційних доріжок під час роботи з дітьми, в закладі дошкільної освіти №12 «Золота рибка»  відбулося засідання  професійної педагогічної спільноти інструкторів з фізкультури ЗДО Ковельської МТГ.

22:30 04.12.2023

Перші кроки до вершин педагогічної майстерності

   Професійне становлення молодого педагога ЗДО – це складний динамічний шлях досконалого освоєння професії та оволодіння педагогічною майстерністю. З метою підвищення результативності логіко-математичної компетентності шляхом впровадження інноваційних технологій в закладі дошкільної освіти №7 «Дивосвіт» відбулося  засідання школи молодого педагога ЗДО «Паросток».

18:02 03.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано