A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Ігрові технології в логопедичній роботі

Дата: 07.06.2022 15:33
Кількість переглядів: 92

      07 червня 2022 року в освітньому ХАБі ЦПРПП м. Ковеля відбувся семінар-практикум педагогів  корекційної освіти з теми: «Ігрові технології в логопедичній роботі».

        Мета семінару: проаналізувати теоретико-методологічні та практичні аспекти використання розвивальних ігрових технологій з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку й обґрунтувати методики їх використання в логопедичній роботі закладу освіти.

      Оксана Коляда, вчитель-дефектолог ЗДО №4, закцентувала увагу присутніх на основних напрямках використання арт-терапії в системі корекційної допомоги дітям з порушенням мовленнєвого розвитку. В практичній частині заходу провела практичні вправи з використання інноваційниих арт-технік.

            З розвитком дрібної та загальної моторики у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, ознайомила  Людмила Ніколаєнко, вчитель-дефектолог ЗДО №4, а також провела відео презентацію  практичних вправ з даної теми.

      Світлана Котік, психолог ЦПРПП, поінформувала фахівців про види стресів, емоційне вигорання, їх причини та ознаки, шляхи подолання, провела практичні вправи та техніки на відновлення психологічних ресурсів особистості, розвитку креативності та творчості.

           Світлана Домнюк, голова спільноти, логопед ліцею №3 імені Лесі Українки здійснила  аналіз роботи спільноти за 2021-2022 навчальний рік, провела онлайн  анкетування з метою визначення основних напрямків, сучасних форм роботи, впровадження інноваційних технологій в освітній процес у 2022-2023 навчальному році.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано