A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

       

 

Сторінка на стадії наповнення.

ДИТИНА В ГАРМОНІЇ З ПРИРОДОЮ

    Семінар-практикум професійної спільноти вихователів ЗДО «Дитина в гармонії з природою», який проводився  на базі ЗДО № 6 «Світлячок», спрямований на пошук освітніх шляхів, інноваційних підходів, медіатехнологій у роботі вихователів з дошкільниками.

11:42 17.04.2024

Панічні атаки та тривожні розлади під час війни

         16 квітня 2024 року в освітньому ХАБі ЦПРПП відбулося засідання інтервізіної групи працівників психологічної служби ЗЗСО з теми «Панічні атаки та тривожні розлади під час війни».

14:43 16.04.2024

Зведення стресу до мінімуму: новий підхід до самовдосконалення педагогів

          Стрес - невід'ємна складова сучасного життя. Він може мати різноманітні прояви та виникати з різних причин. З метою  ознайомлення з факторів та видами стресів, стратегіями ефективного управління ними 15 квітня 2024 року в освітньому ХАБі ЦПРПП  було проведено семінар-тренінг  з теми «Розуміння стресу та психологічна підтримка в контексті резильєнтності».

13:00 16.04.2024

Створення сучасного освітнього простору для формування компетентнісної особистості учня

                Урок – це дзеркало загальної та педагогічної культури вчителя …” – писав В. О. Сухомлинський. Урок – не самоціль. Це інструмент виховання й розвитку, формування компетентної життєтворчої особистості.

21:42 15.04.2024

Інтеграція патріотичного виховання дошкільників зі змістом основних напрямків БКДО в Україні

   В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ  №1 «КАЛИНКА» МІСТА КОВЕЛЯ відбувся семінар-практикум для вихователів ЗДО  Ковельської територіальної громади на тему: «Інтеграція патріотичного виховання дошкільників зі змістом основних напрямків БКДО».

16:18 08.04.2024

HACCP - система забезпечення безпечності харчування дітей

       В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) №10 «ДЗВІНОЧОК» відбулося засідання сестер медичних закладів дошкільної освіти Ковельської територіальної громади «HACCP – система забезпечення безпечності харчування дітей».  Семінар-практикум узагальнив та поглибив знання щодо організації безпечності харчування дітей.

15:34 08.04.2024

Майстерність педагогів - запорука успіху. Підбито підсумки конкурсу педагогічної майстерності "Дошкілля - це покликання"

Дошкільний вік - це саме той час, коли формується основа для майбутнього успіху та щасливого життя і кожна дитина заслуговує на найкращий старт у ньому.  Під таким гаслом відбувся  конкурс педагогічної майстерності "Дошкілля - це покликання" у номінації «Інструктор з фізичної культури».

14:56 05.04.2024

У Ковелі проходить конкурс педагогічної майстерності “Дошкілля — це покликання”

У Ковелі стартував конкурс педагогічної майстерності “Дошкілля — це покликання” у номінації “Інструктор з фізичної культури”. Його організатор — Центр професійного розвитку педагогічних працівників.

17:15 01.04.2024

Подолання дисграфії і дислексії у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку

      З метою ознайомлення корекційних педагогів закладів освіти з практичними інструментами в роботи з дітьми, що мають порушення писемної та читацької компетенцій, проведено семінар-практикум з теми «Вправи та завдання для подолання дисграфії та дислексії  у дітей дошкільного, молодшого шкільного віку».

11:39 29.03.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано