A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Організація дистанційного навчання в умовах воєнного стану за допомогою технології вебквест

Дата: 17.05.2022 09:19
Кількість переглядів: 133

16 травня 2022 року на базі Ліцею № 13 м. Ковеля було організовано та проведено семінар-практикум «Вебквести як сучасний і зручний інструмент для очного та дистанційного навчання». Мета заходу – підвищення компетентностей педагогів з питань організації дистанційного навчання в умовах війни, вибору оптимальних прийомів, методів, технологій навчання. Захід відбувся за участю спікера Школи освітніх інновацій, вчителя інформатики Ліцею № 13 м. Ковеля Наталії Іванівни Оксюк.

У ньому взяли участь педагоги Ковельської та Дубівської ТГ. 

Семінар-практикум розпочала консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля Світлана Бруча, яка акцентувала увагу на важливості налаштування освітнього процесу в умовах війни так, щоб він був комфортним для дітей та педагогів.

Під час теоретичного модулю Наталія Іванівна розповіла про те, як можна налагодити ефективну комунікаційну взаємодію з учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових технологій, зокрема технології вебквест, які ресурси та сервіси варто для цього використовувати.

Майстерка Наталії Іванівни «Створення вебквестів до допомогою сервісів LearningApps та  Google Sites: від ідеї до реалізації» дала змогу педагогам зануритися в процес створення власних електронних освітніх ресурсів, змоделювати перебіг уроку з використанням технології вебквест та продемонструвала готовність педагогів до безперервного особистісного та професійного розвитку.

За результатами навчання всі учасники семінару-практикуму отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля висловлює щиру вдячність Наталії Іванівни Оксюк за чудову презентацію інноваційного досвіду  та бажає подальших професійних успіхів та звершень.

                      


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано