A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Семінар-практикум "Цифрові інструменти сучасного вчителя: застосовуємо онлайн-пазли"

Дата: 25.11.2021 10:42
Кількість переглядів: 100

24 листопада 2021 року в освітньому ХАБі ЦПРПП м. Ковеля згідно  плану роботи Школи цифрової грамотності та з метою вдосконалення професійних компетентностей учителя, було проведено семінар-практикум «Цифрові інструменти сучасного вчителя: застосовуємо онлайн-пазли».

Спікер заходу консультант ЦПРПП Світлана Бруча розповіла, що застосування онлайн-пазлів розвиває логіку, уяву, пам’ять та уважність учнів, має високий дидактичний потенціал; проілюструвала використання методу на всіх етапах уроку для різних вікових груп; наголосила на важливості сучасного цифрового продукту для дистанційного навчання та налагодження ефективної  взаємодії з учасниками освітнього процесу.

Під час семінару-практикуму педагоги закладів загальної середньої освіти опрацювали ресурси для створення онлайн-пазлів JigsawPlanet,  LearningApps та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Спікер семінару щиро дякує учасникам заходу за плідну комунікацію, інноваційність, позитивні емоції та готовність працювати в умовах викликів часу.

                     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано