A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Засідання інтервізійних груп працівників психологічної служби ЗЗСО

Дата: 05.10.2021 16:45
Кількість переглядів: 96

З метою підвищення ефективності та якості роботи, розвитку компетентностей й професіоналізму працівників психологічної служби  05 жовтня  2021 р.  в освітньому ХАБі ЦПРПП відбулося засідання інтервізійних груп працівників психологічної служби ЗЗСО.

Людмила Ратнюк, голова інтервізійної групи,  ознайомила присутніх з особливостями роботи даної спільноти, її структурою, змістовою частиною плану роботи. Провела практичне заняття з теми «Посттравматичний стресовий розлад», де було обговорено психологічне консультування з паркінгом питання та зворотнім зв'язок від групи.

Катерина Трифонова, практичний психолог Зеленського ліцею,  провела заняття з  теми «Вплив ЗМІ на свідомість та здоровя підлітків». Фахівець проаналізувала позитивний і негативний вплив ЗМІ на свідомість  і здоровя підлітків, ознайомила з  результатами анкетування учнів 5-11 класів щодо переваг впливу соціального ЗМІ на особистість підлітка, методами формування вміння критично оцінювати інформацію, поняттями медіаграмотності та фейкової інформації.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано