A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Семінар- практикум "Виховний процес в освітньому закладі в умовах пандемії - форми, заходи, інструменти"

Дата: 12.03.2021 14:21
Кількість переглядів: 244

10 березня 2021 року консультантом ЦПРПП м.Ковеля було організовано та проведено семінар-практикум педагогів-організаторів освітніх закладів міста. Тема зустрічі: "Виховний процес в освітньому закладі в умовах пандемії - форми, заходи, інструменти". Напрям."Розвиток професійних компетентностей". У заході взяли участь 17 осіб. Відрадно, що для участі у роботі семінару зареєструвалися педагоги-організатори Люблинецької ОТГ, Тойкутського ліцею.

Теоретичну складову семінару підготували спікери заходу: Жанна Колеснікова, консультант ЦПРПП та Віка Медведюк , ЗДВР Ліцей #3 імені Лесі Українки. У своїх презентаційних виступах зосередили увагу на організації виховного процесу та формуванні цінностей здобувачів освіти в умовах дистанційного (змішаного) навчання.

Практичну складову заходу розпочала спікер Валерія Шава, педагог-організатор Ліцей #3 імені Лесі Українки, яка поділилася досвідом роботи щодо реалізації патріотичного спрямування проектів.

Цікаво, творчо, креативно працювали учасники семінару щодо організації проєкту "Заради здорових та щасливих дітей!": кроки реалізації. Педагоги, представляючи свої проєкти, чітко та змістовно довели:

- готовність працювати у безпечному середовищі;

- дитиноцентризм - основна цінність освітнього простору;

- здорове та якісне харчування, впровадження здоров'язбережувальних технологій в освітньому середовищі;

- створення сприятливих умов навчання та виховання особистості в умовах пандемії.

Семінар-практикум відбувся у творчому розвитку. Педагоги підвищили свій власний професійний рівень знань та умінь, отримали сертифікати.

Щиросердечно дякую Андрію Дмитровичу Мигулі, начальнику відділу культури виконавчого комітету Ковельської міської ради за тісну співпрацю, творчий підхід до реалізації нових завдань та проєктів. Семінар-практикум відбувався у гостинному залі відділу культури, що додавало творчої активності перебігу завдань заходу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано