A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Підсумкове засідання інтервізійної групи практичних психологів закладів дошкільної освіти

Дата: 29.05.2024 15:26
Кількість переглядів: 73

Фото без опису28 травня 2024 року в освітньому хабі ЦПРПП відбулося підсумкове засідання  інтервізійної групи практичних психологів закладів дошкільної освіти.

Світлана Котік, психолог ЦПРПП, зазначила, що У 2023-2024 н.р. діяльність педагогічної спільноти практичних психологів ЗДО була спрямована на підвищення професійної компетенції працівників психологічної служби щодо реалізації усіх видів допомоги учасникам навчально-виховного процесу в умовах воєнного стау.

Ірина Халамай, голова професійної спільноти, звернула увагу на те, що члени професійної спільноти активно працювали над пошуком дієвих  засобів і методів профілактичної, діагностичної, корекційної, просвітницької та розвиткової роботи. Систематично впроваджувались новітні психолого-педагогічні технології, інновації, різні форми, методи, засоби психологічної допомоги у поєднанні з діяльністю, спрямованою на створення сприятливих умов для повноцінної життєдіяльності та самореалізації учасників навчально-виховного процесу з метою формування моделі поведінки, заснованої на взаємній повазі та недопущенні насильства в міжособистісних стосунках, спільній діяльності.

Олена Рубік, голова інтервізійної групи практичних психологів, ознайомила присутніх з основними напрямками та тематикою зустрічей учасників у 2023-2024 навчальному році.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано