A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Інтеграція патріотичного виховання дошкільників зі змістом основних напрямків БКДО в Україні

Дата: 08.04.2024 16:18
Кількість переглядів: 28

   В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ  №1 «КАЛИНКА» МІСТА КОВЕЛЯ відбувся семінар-практикум для вихователів ЗДО  Ковельської територіальної громади на тему: «Інтеграція патріотичного виховання дошкільників зі змістом основних напрямків БКДО».

    Під час практичного блоку, педагоги мали змогу переглянути заняття «Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі» в ІІ молодшій групі «А»  на тему «Українці ми завзяті». Вихователь  Ольга Гурська показала варіант проведення математики в русі, використавши інноваційні технології, зокрема палички К’юізенера, ІКТ. Маленькі вихованці  із задоволенням «намалювали» квітучу Україну.

  Вихователь Олена Ткачик вміло презентувала інтегроване заняття «Подорожуємо Україною» де ознайомила дітей з прапором міста Ковель.  Заняття пройшло в формі віртуальної екскурсії. Діти пригадали про визначні пам’ятки нашого міста, річку, вулиці.

     Продовжила семінар-практикум директор ЗДО Ольга Чепак, яка розширила знання педагогів з питання «Національно-патріотичне виховання дітей дошкільного віку в інтересах сталого   розвитку згідно концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді». Ольга Петрівна, звернула увагу присутніх на нормативно-правову базу, основні складові національно-патріотичного виховання в Концепції, головні завдання освіти для сталого розвитку дошкільника, як майбутнього нашої держави та патріотичну зрілість свідомого українця.

   Вихователь-методист Марина Горбунова поділилась досвідом роботи з питання «Інтеграція патріотичного виховання дошкільників зі змістом основних ліній БКДО в Україні».

   Незабутні враження залишились в учасниць семінару-практикуму після квест-руму, який провели вихователі Наталія Артемук та Тетяна Карпук. Вони разом поринули у минуле та сучасне українського народу, пройшли ряд завдань: ребуси, вікторину, відгадували пісні по емодзі, складали фразеологізми, відгадували прислів’я та приказки, які зашифровані в картинках, а також показали свої таланти під час розігрування пісень, гуморесок, казок.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано