A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Майстерність педагогів - запорука успіху. Підбито підсумки конкурсу педагогічної майстерності "Дошкілля - це покликання"

Дата: 05.04.2024 14:56
Кількість переглядів: 71

Дошкільний вік - це саме той час, коли формується основа для майбутнього успіху та щасливого життя і кожна дитина заслуговує на найкращий старт у ньому.  Під таким гаслом відбувся  конкурс педагогічної майстерності "Дошкілля - це покликання" у номінації «Інструктор з фізичної культури».

Конкурс став платформою для визнання та відзначення талановитих та відданих педагогів, які присвятили своє життя розвитку маленьких дитячих особистостей, зміцненню їхнього здоров’я.  Це захід, який відкрив перед учасниками не лише можливість показати свою творчість та професійну майстерність, але й сприяв обміну досвідом та ідеями.

         ІІІ етап, огляд-конкурс ранкової гімнастики «Рух заради здоров’я», відбувався на базі закладів дошкільної освіти учасниць. З гарним настроєм, впевнено і чітко малюки виконували вправи, демонструючи вправність, гнучкість, гарну координацію, точність  рухів.  Власне цей етап і визначив остаточні результати Конкурсу:

І місце  вибороли Надія Шворак (ЗДО №12) та Ольга Титюк (ЗДО №14);

ІІ місце – Людмила Чапко (ЗДО №10);

ІІІ місце – Лілія Воронцова (ЗДО №1).

Інструктор з фізичної культури  ЗДО№7 Світлана Веремейчик стала переможцем номінації «Творчий потенціал».  Щекальова Ірина, педагог ЗДО №2, виборола номінацію «Педагогічна індивідуальність», а Ірина Глущук, педагог ЗДО №6,  номінацію  «Майстер педагогічної імпровізації»

    Конкурс педагогічної майстерності "Дошкілля - це покликання" став подією, яка підкреслює вагу роботи інструкторів з фізичної культури ЗДО, її значення для збереження здоров’я підростаючого покоління.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано