A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

У Ковелі проходить конкурс педагогічної майстерності “Дошкілля — це покликання”

Дата: 01.04.2024 17:15
Кількість переглядів: 112

У Ковелі стартував конкурс педагогічної майстерності “Дошкілля — це покликання” у номінації “Інструктор з фізичної культури”. Його організатор — Центр професійного розвитку педагогічних працівників.

Участь у професійних змаганнях беруть семеро творчих педагогів — Лілія Воронцова (ЗДО №1), Ірина Щекальова (ЗДО №2), Ірина Глущук (ЗДО №6), Світлана Веремейчик (ЗДО №7), Людмила Чапко (ЗДО №10), Надія Шворак (ЗДО №12), Ольга Титюк (ЗДО №14).

Сьогодні у ЗДО №14 “Перлинка” відбулось урочисте відкриття заходу. Заступниця міського голови Наталія Маленицька привітала педагогів, побажала їм успіхів та перемоги:

— Головне у дитячому садку — те, як затишно, спокійно і безпечно тут дітям. Дякую за те, що ви віддаєтесь роботі, постійно вчитесь, вдосконалюєтесь, волонтерите, допомагаєте Збройним Силам. Не перестаю казати, що ви — наша освітянська армія. Всі ви — уже найкращі.

У першому етапі “Самопрезентація” учасники мали можливість розповісти про себе, представити свої досягнення, досвід, захоплення та улюблені справи.

Під час другого випробування “Шоу-рум інновацій” вихователі представили методи, які створюють безпечні умови перебування дітей у садочку та допомагають виховувати культуру здоров’я.

Наступний, заключний етап — ранкову гімнастику «Рух заради здоров’я» – конкурсанти разом зі своїми вихованцями представлятимуть 3 та 5 квітня.

Перші  результати конкурсу оприлюднено  на сайті ЦПРПП м.Ковеля у вкладці «Конкурси професійної майстерності».

Бажаємо успіхів!

Інформація із сайту Ковельської міської ради



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано