A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Сучасні інструменти згуртованості учасників освітнього процесу та ефективні методи навчання на уроках фізичної культури

Дата: 14.12.2023 14:02
Кількість переглядів: 16

       "Сучасні інструменти згуртованості учасників освітнього процесу та ефективні методи навчання на уроках фізичної культури" - тема семінару-практикуму вчителів фізичної культури освітніх закладів Ковельської МТГ, Люблинецької ОТГ, Дубівської ОТГ, Смідинської ОТГ.
 Під час професійного заходу педагоги удосконалили професійні компетентності.
 Учителі кафедри фізичної культури ліцею #11 м. Ковеля (директорка Галина Сидорук)  професійно та змістовно ділилися власним досвідом щодо впровадження інноваційних інструментів з питання згуртованості учасників освітнього процесу на уроках фізичної культури у ЗЗСО.

          Роман Жук, Михайло Мокич, Михайло Літвінчук - учителі фізичної культури ліцею #11 під час практичних завдань з учнями та учасниками семінару застосовували безпечні та здоров'язбережувальні технології в освітній діяльності.
        Загалом педагоги - учасники семінару удосконалили професійні знання та уміння, які потрібно застосовувати під час проведення уроку фізичної культури у ЗЗСО.
        Родзинкою семінару-практикуму відбулася релаксаційна  майстерка "Практика йоги: сила та грація", яку організувала та провела з учасниками заходу Іванна Супрунович, учителька фізичної культури ліцею #11 м. Ковеля.
       Кожен допомагає всім - це золоте правило командної роботи! То правило, за яким повинні жити ми всі! Сьогодні, як ніколи не потрібно зупинятися лише на моменті досягнення цілі - створення ефективної команди, а шукати нові інструменти підвищення ефективності командної взаємодії, посилення відчуття згуртованості і розвитку команди!
Тримаємо освітній фронт!
Наближаємо Перемогу!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано