A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Координаційна доріжка - універсальний тренажер для розвитку основних фізичних якостей дошкільнят

Дата: 04.12.2023 22:30
Кількість переглядів: 23

   З метою формування готовності інструкторів з фізичної культури до реалізації завдань освітнього напряму «Особистість дитини» та ознайомлення з особливостями використання координаційних доріжок під час роботи з дітьми, в закладі дошкільної освіти №12 «Золота рибка»  відбулося засідання  професійної педагогічної спільноти інструкторів з фізкультури ЗДО Ковельської МТГ.

    Директор закладу Валентина Каганюк та вихователь – методист Наталія Єрохіна ознайомили учасників семінару-практикуму із особливостями розвитку координації рухів у дітей дошкільного віку  та використання координаційних доріжок під час роботи з дітьми.

   Інструктор з фізичної культури Надія Шворак  презентувала розвагу з дітьми старшого дошкільного віку  «Україну пізнавай – силу й гордість відчувай!»,  а також провела з педагогами майстер - клас «Координаційній доріжці - бути!».

  Педагоги удосконалили навички організації та використанням інноваційних технологій оздоровлення дошкільників та шляхи формування  рухових вмінь, навичок і якостей за допомогою координаційних доріжок.

Зустріч пройшла продуктивно та позитивно!

Дякуємо колегам за співпрацю!

Дякуємо дошкільнятам за гарні емоції і незабутні враження!

Дякуємо ЗСУ за можливість БУТИ!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано