A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ В РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ

Дата: 20.11.2023 15:26
Кількість переглядів: 25

       

           Заклади загальної середньої освіти Ковельської МТГ продовжують навчання за програмою підвищення кваліфікації «ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ В РЕАЛІЯХ СЬОГОДЕННЯ» у рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти, підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO.

          Світлана Шайнюк, консультант ЦПРПП, регіональний тренер –  продемонструвала на практиці партнерську роль педагога-дизайнера освітнього процесу, як вибудовувати взаємодію з дітьми відповідно до їхніх інтересів, продемонструвала учасникам ефективність діяльнісного навчання з LEGO для розвитку ключових компетентностей, наскрізних умінь учнів, креативності та активізації рухової активності учнів початкових класів та вплив гри на сфери розвитку дитини.

          Творчо,  позитивно, активно працювали педагоги, подорожували картою України, досліджували ефективні педагогічні стратегії НУШ за допомогою формату спілкування «Світове кафе». Взаємодіяли зі штучним інтелектом, створювали дизайни уроків.

        Похмура осіння погода не здатна загасити яскраве світло тренінгів з діяльнісного навчання! 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано