A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Упроваджуємо НУШ на уроках зарубіжної літератури

Дата: 27.10.2023 11:06
Кількість переглядів: 15

Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля та з метою поглиблення знань та практичних навичок упровадження діяльнісного та інтегративного підходів, формувального оцінювання при викладанні зарубіжної літератури на базі ЛІЦЕЮ № 3 ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ (директор Василь Оксентюк) було організовано та проведено семінар-практикум «Упровадження НУШ у 5-6-х класах: виклики та перспективи», в якому взяли участь педагоги Ковельської, Люблинецької, Дубівської, Сошичненської ТГ.

Спікери заходу Мариньоха Наталія Кирилівна, вчитель зарубіжної літератури ліцею № 13 м. Ковеля; Кравчик Марія Петрівна, вчитель зарубіжної літератури Білинського ліцею; Гладун Антоніна Русланівна, вчитель зарубіжної літератури ЗОШ І-ІІІ ст. с. Старі Кошари зосередили увагу присутніх на діяльнісному підході при формуванні ключових компетентностей та наскрізних умінь у НУШ, інтеграції зарубіжної літератури з іншими навчальними предметами, формувальному оцінюванні вмінь і компетентностей здобувачів освіти.

Практичний кейс семінару містив вправи «Граємо в радість разом з Поліанною», «Кубик рішень», «Коло емоцій», «Формула перемоги», «Фразеологізми з ШІ», «Дай мені 5» та інші. Присутні мали можливість перевтілитися в учнів, відчути на собі основні підходи до формування ключових компетентностей НУШ та радість від продуктивного навчання.

Дякуємо спікерам за вміння презентувати результати своєї інноваційної діяльності, популяризацію досвіду, натхнення та гарний настрій. Наближаємо Перемогу разом!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано