A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Сучасні умови самореалізації та розвиток здобувачів освіти

Дата: 26.10.2023 20:22
Кількість переглядів: 14

   У сучасних умовах самореалізації та розвитку учнів, постає питання інтерпретації особистісного підходу у стосунках класного керівника з вихованцями. Коли батьки віддають дитину до школи, вони повинні довіряти класному керівнику, оскільки саме так вибудовується співпраця «діти-батьки-класний керівник». Для того, аби така співпраця дійсно була якісною, професійний рівень класного керівника повинен постійно зростати.

     Власне з такою метою, 26.10.2023 року на базі ліцею "Оберіг" було організовано та проведено методичний хаб " Класний керівник НУШ: алгоритм успіху та розв'язання проблем".

          Модератор зустрічі - Жанна Колеснікова, консультант ЦПРПП м. Ковеля, проаналізувала вимоги сучасності до ефективної діяльності класного керівництва та запропонувала алгоритм розв'язання сучасних проблем класного керівника з учнями та батьками.

         Захід відбувся цікаво та креативно, мотивуючи педагогів до творчості, саморозвитку загальної та професійної компетентності.

       Класні керівники у підсумку заходу визначили цілі і довели, що вони у нас спільні: безпечні й сучасні класні колективи, утвердження цінностей свободи, здорові діти, успішні випускники, переможний мир!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано