A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Дистанційне навчання як додатковий інструмент у роботі корекційних педагогів

Дата: 26.10.2023 09:18
Кількість переглядів: 45

 25 жовтня 2023 року в освітньому ХАБі ЦПРПП  відбувся  семінар практикум корекційних педагогів ЗДО та ЗЗСО з теми: «Дистанційне  навчання  як додатковий інструмент  у роботі корекційних педагогів».

        Спікери семінару-практикуму: Котік Світлана, психолог ЦПРПП, Оксана Коцюбчик, соціальний педагог  ліцею №3 імені Лесі Українки, Юлія Петровська, вихователь-методист  ЗДО №14 «Перлинка», Ірина Труш, вихователь ЗДО №14 «Перлинка».

    Основними питаннями, які розглядались були: організація системи роботи корекційних педагогів  в умовах дистанційного навчання; розширені можливості Google Meet для здійснення корекційно-розвивальної роботи з дітьми в дистанційному форматі; ознайомлення з платформою графічного дизайну Canva; створення інтерактивних плакатів за допомогою сервісу Genial.ly.

    Учасники семінару  оволоділи навичками створення ефективних та цікавих навчальних відеоуроків за допомогою сервісів Canva, Genial.ly, додатку Google Meet та підвищили кваліфікацію з формування  інклюзивної та інформаційно-цифрової компетентностей  вчителя.

ЦПРПП



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано