A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Семінар-практикум в освітньому просторі STEM-лабораторії ДНЗ "Ковельський центр професійно-технічної освіти"

Дата: 25.10.2023 08:41
Кількість переглядів: 178

Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічний працівників м. Ковеля на базі ДНЗ «Ковельський центр професійно-технічної освіти (директор Сергій Миколайович Антонюк) було організовано та проведено семінар-практикум «STEM-підхід як спосіб міжпредметної інтеграції в сучасній освіті»,  в якому взяли участь вчителі математики, фізики, хімії, біології, географії, історії та мистецтва Ковельської та Смідинської ТГ.

Спікер заходу  – Наталія Голубчук, викладач математики, завідувачка  STEM-лабораторії Ковельського центру професійно-технічної освіти, презентувала присутнім методично-технічне забезпечення  навчального кабінету, в якому функціонують комп’ютер, верстати, інструменти, 3D принтер тощо.

 Наталія Степанівна представила STEM-лабораторію як  інноваційне освітнє середовище, в якому здобувачі освіти моделюють, конструюють, вивчають робототехніку, електроніку, графіку тощо; запропонувала промовізуал  від дистриб'юторів Mozaik Education в Україні; провела воркшоп «Створення цифрового уроку за 10 хвилин з допомогою 3D візуалізацій інтерактивної освітньої програми mozaBook».

Учасники семінару-практикуму мали змогу зареєструватися на проходження курсів від Edpro та створити свій перший  пробний урок в mozaBook.

У ході дискусійної панелі педагоги відмітили, що навчання в STEM-лабораторії дозволяє повноцінно реалізувати такі ключові принципи навчання як наочність, науковість, доступність, зв’язок  із життям. За таким навчанням – майбутнє! Віримо в Україну!

.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано