A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Форми і методи національно-патріотичного виховання школярів в роботі працівників психологічної служби

Дата: 18.05.2023 15:18
Кількість переглядів: 12

З метою підвищення рівня теоретичної і  практичної підготовки працівників психологічної служби щодо здійснення просвітницької роботи з  питань патріотичного виховання учнів в умовах сьогодення 17.05.2023  року в

онлайн-форматі було проведено семінар-практикум працівників психологічної служби ЗЗСО Сошичненської ТГ з теми: «Форми і методи національно-патріотичного виховання школярів в роботі працівників психологічної служби».

           Алла Мосійчук, практичний психолог ліцею с. Нуйно, зосередила увагу на питанні розвитку і формуванні особистості учня засобами національно-патріотичного виховання; презентувала  методи здійснення психологічної просвіти з учасниками освітнього процесу  щодо формування національно-патріотичної свідомості.

          Світлана Матронік, практичний психолог ліцею с. Залісся, ознайомила присутніх із використання арт-терапевтичних технік в роботі з розвитку національно-патріотичних цінностей особистості.  Фахівець провела майстер-клас «Виготовлення голуба миру із солоного тіста».  Домашнім завданням учасникам семінару було зліпити та  розмалювати свого птаха.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано