A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Онлайн-дошка - сучасний інструмент мультимедійного навчання

Дата: 16.05.2023 12:10
Кількість переглядів: 18

Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 15 травня 2023 року для педагогів закладів загальної середньої освіти було організовано та проведено семінар-практикум «Онлайн-дошка  Linoit – сучасний інструмент мультимедійного навчання» за участю спікерки Школи освітніх інновацій Тетяни Мирончук, вчительки української мови та літератури ЗЗСО І-ІІ ст. № 9 м. Ковеля.

Тетяна Станіславівна презентувала онлайн-дошки як інноваційний цифровий продукт, запропонувала огляд віртуальних інтерактивних дошок як принципово нового інструменту для навчання, завдяки якому можливе поєднання тексту, зображення, відео- й аудіоматеріалу на одному майданчику. Цей огляд включає в себе платні та безкоштовні сервіси, доступні з реєстрацією та без, які адаптовані для навчання та спільної роботи. Серед найпопулярніших – Twiddla, Miro, Limnu, Classroomscreen та інші.

Під час методичного заходу учасники ознайомилися з покроковою інструкцією створення онлайн-дошки Linoit, мали змогу при допомозі спікерки створити власні електронні цифрові ресурси, презентувати власні напрацювання.

Онлайн дошки – це відмінне рішення для тих, хто хоче зробити дистанційне чи очне навчання більш ефективним.

Дякуємо Тетяні Мирончук за популяризацію інноваційного досвіду, творчу співпрацю та успіх. Чекаємо на нові зустрічі! Усе буде Україна!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано