A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Навчаємось інформаційній безпеці в Інтернеті.

Дата: 01.05.2023 11:16
Кількість переглядів: 22

                      28 квітня 2023 року в освітньому ХАБі ЦПРПП м. Ковеля  відповідно до річного плану роботи  Центру було організовано та проведено методичний хаб для керівників гуртків закладів позашкільної освіти з теми «Інформаційна безпека в Інтернеті».

                Консультантка ЦПРПП м. Ковеля  Жанна Колеснікова, розпочала зустріч з організаційних та теоретико-методологічних засад. Поділилася міркуваннями щодо використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі. Акцентувала увагу на завданні, яке на часі перед сучасним педагогом: використовувати такі ресурси, які пробуджуватимуть і підтримуватимуть у здобувачів освіти інтерес до пізнання нового.  

              Разом з учасниками заходу планували та моделювали освітній процес в учнівській спільноті на сучасному етапі. Застосовували релаксаційні технології щодо формування позитивної самооцінки усіх учасників освітнього процесу у ЗЗСО щодо збереження емоційного здоров’я. Учасники зустрічі набули нових знань щодо готовності до впровадження та використання  інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі під час воєнного стану.

                  Богдана Колеснікова, спікерка методичного хабу – запросила учасників заходу опанувати «Основи кібергігієни» на платформі «Дія. Цифрова Освіта». Навчала керівників гуртків критично оцінювати інформацію в мережі Інтернет, здійснювати захист пристроїв, комунікаційних мереж і баз даних. Учасники  методичного заходу навчалися аналізувати неправдиву інформацію.  

                 Щиро дякуємо всім  учасникам  методичного хабу за конструктивну роботу.

                Очікуємо на нові запити! Разом ми зможемо все! І все буде Україна!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано