A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Розвиток навичок ХХІ століття на уроках англійської мови як основа формування життєвих компетентностей здобувача освіти.

Дата: 20.03.2023 13:20
Кількість переглядів: 31

      Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 17 березня 2023 року на базі ліцею №13 м. Ковеля (директор Ігор Ткачук) було організовано та проведено семінар-практикум учителів англійської мови з теми «Розвиток навичок ХХІ століття на уроках англійської мови як основа формування життєвих компетентностей здобувача освіти».

   Консультантка ЦПРПП м. Ковеля  Жанна Колеснікова, розпочала зустріч з організаційних та теоретико-методологічних засад. Поділилася міркуваннями щодо володіння інноваційними методами проведення уроку іноземної мови на засадах компетентнісного підходу. Акцентувала увагу на завданні, яке на часі перед сучасним учителем: використовувати такі ресурси, які пробуджуватимуть і підтримуватимуть у здобувачів освіти інтерес до пізнання нового.  

      Учителі кафедри англійської мови ліцею №13 м. Ковеля ділилися досвідом щодо вивчення іноземної мови через цифрові сервіси під час проведення та організації уроку. Доводили учасникам заходу, що інтеграція ігрових трендів в початковій освіті має важливе місце на уроках англійської мови. Учителі вважають, що навчально-мовні ігри підвищують та підтримують інтерес до спілкування.

     Учасники  методичного заходу навчалися організовувати групову взаємодію, зворотній зв’язок,  спільно створювати електронні (цифрові) освітні ресурси. Розвивали професійні знання та уміння під час проведення уроків англійської мови. Отримали актуальні знання та практичні рекомендацій  щодо формування ключових компетентностей здобувачів на уроках іноземної мови.

        Щиро дякуємо всім спікерам та учасникам  семінару-практикуму за конструктивну роботу.

         Очікуємо на нові запити! Разом ми зможемо все! І все буде Україна!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано