A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Сучасні освітні інструменти для вчителя

Дата: 10.03.2023 12:09
Кількість переглядів: 29

           З розвитком цифрових технологій та їх використанням в освітньому процесі закладів освіти всіх типів стає необхідністю застосування нових технологій та цифрових інструментів з метою ефективності та якості навчання. Дослідження вчених (Н.В. Морзе, В.Ю. Биков, А.М. Гуржій), свідчать, що інформаційно-комунікаційні технології впливають на вдосконалення методів навчання, використання яких позитивно впливає на знання та навички здобувачів освіти.

           Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля в березні 2023 р.  на базі Ліцею №5 м. Ковеля (директор Ярослав Стасюк) було організовано та проведено семінар-практикум «Удосконалення професійної компетентності педагогів з питань організації дистанційного  та змішаного навчання в контексті викликів сучасної освіти».

         Спікери заходу: Світлана Бруча, Андрій Прохорчук, консультанти ЦПРПП м. Ковеля, розповіли та практично демонстрували використання онлайн-інструментів для урізноманітнення й осучаснення занять на платформі Zoom, можливостями  сучасних сервісів Mentimeter та Wordwall, інтерактивної дошки Jamboard.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано