A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Удосконалення педагогічної майстерності в освітньому просторі ліцею с. Вербка

Дата: 25.01.2023 09:31
Кількість переглядів: 46

Відповідно до річного плану роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Ковеля 20.01.2023 р.  на базі ліцею с. Вербка Дубівської ОТГ (директорка Людмила Дрипа) відбувся семінар-практикум «Удосконалення професійних компетентностей педагогів з питань організації дистанційного та змішаного навчання в контексті викликів сучасної освіти».

Мета заходу: створити умови для вдосконалення власної професійної майстерності для викладання в сучасних умовах, аби кожен урок був цікавим та корисним для кожного.

Спікери семінару-практикуму Світлана Бруча та Андрій Прохорчук, консультанти ЦПРПП м. Ковеля, обговорили з присутніми питання: як стати вправним модератором Zoom чи Meet уроку; як утримувати увагу учнів та ефективно взаємодіяти з ними під час занять; які методичні цікавинки можуть стати справжньою знахідкою для творчого вчителя.

Учасники зустрічі ознайомилися з сучасними інструментами, ресурсами, платформами, які варто «вкраплювати» в дистанційний урок, набули практичних навичок з використання дошки Jamboard, вебквестів, сервісів Mentimeter та Wordwall.

Дякуємо дирекції та педагогам Вербківського ліцею за співпрацю, творчу атмосферу та бажання пізнавати  нове. Наближаємо перемогу разом! Усе буде Україна!

                     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано