A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Canva: нові можливості сервісу для дистанційного та змішаного навчання

Дата: 29.12.2022 10:21
Кількість переглядів: 74

Відповідно до річного плану роботи Школи освітніх інновацій 28 грудня 2022 року на базі ЗЗСО «Ліцей № 5 м. Ковеля» (директор Ярослав Стасюк) було організовано та проведено семінар-практикум «Сучасний інструментарій підвищення якості освітнього процесу: сервіс Canva». Захід відбувся за участю спікера Школи освітніх інновацій Наталії Романюк, практичного психолога ЗЗСО І-ІІІ ст. № 8 м. Ковеля.

Мета семінару-практикуму – підвищення компетентностей педагогів з питань упровадження сучасних освітніх технологій, забезпечення безперервного професійного зростання. У ньому взяли участь педагоги Ковельської, Люблинецької та Дубівської територіальних громад.

Семінар-практикум розпочала консультант ЦПРПП м. Ковеля Світлана Бруча яка повідомила, що цифрові компетентності – це базова річ, без якої неможливо уявити ефективну роботу сучасного вчителя. В умовах воєнного стану, саме цифрові технології дають змогу не зупиняти навчання, а безпечно продовжувати його в дистанційному або змішаному форматі. Тому сьогодні цифрова грамотність для вчителя стає пріоритетом.

Наталія Романюк презентувала сервіс Canva як унікальну платформу зі створення високоякісних навчальних матеріалів, здійснила огляд графічного онлайн-редактора, запропонувала інструкцію до його застосування, звернула увагу на нові можливості сервісу, зокрема, створення інтерактивних дошок.

У ході семінару учасники мали змогу практично застосувати отримані знання та створити власні електронні освітні ресурси для  урізноманітнення сучасного уроку та підвищення пізнавальної активності учнів.

ЦПРПП м. Ковеля висловлює щиру вдячність Наталії Степанівні Романюк за презентацію інноваційного досвіду та бажає їй професійних успіхів, здоров’я та миру!

                              

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано