A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Оцінювання п'ятикласників НУШ: виклики сьогодення

Дата: 27.12.2022 16:05
Кількість переглядів: 91

Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 23 грудня 2022 року відбувся методичний діалог учителів української мови та літератури Ковельської, Люблинецької, Дубівської, Сошичненської територіальних громад з питань оцінювання навчальних досягнень учнів та учениць 5-х класів НУШ.

Мета заходу – усвідомлення нових підходів до поточного, тематичного та  семестрового оцінювання п’ятикласників Нової Української школи.

Спікер методичного діалогу – Макарук Катерина Григорівна, очільниця професійної педагогічної спільноти вчителів української мови та літератури, спираючись на ключові позиції методичних рекомендацій МОН, розкрила алгоритм діяльності вчителя під час здійснення формувального та підсумкового оцінювання.

Учасники зустрічі обговорили рекомендовані види робіт з української мови та літератури, орієнтовний формат запису журнальної сторінки, перевірку знаннєвого компонента (оцінювання мовних знань і умінь), поточне оцінювання в процесі поурочного вивчення теми, критерії оцінювання знань, умінь та навичок учнів та учениць та характеристику результатів навчання з української мови та літератури.

Дякуємо Катерині Григорівні та учасникам методичного діалогу за плідну працю. Очікуємо на нові зустрічі! Разом до Перемоги!

Матеріали методичного діалогу: презентація

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано