A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Індекс інклюзії

Дата: 20.12.2022 11:24
Кількість переглядів: 39

       З метою формування та вдосконалення професійних компетентностей педагогічних працівників щодо володіння інклюзивними технологіями в жовтні-грудні  2022 року було проведено цикл семінарів-тренінгів для педагогічних працівників закладів освіти з теми: «Індекс інклюзії».

        Учасники заходу ознайомилися  з нормативно-правовим забезпеченням організації інклюзивного навчання в закладі загальної середньої освіти, функціями   команди психолого-педагогічного супроводу, рівнями підтримку учнів з ООП, особливостями співпраці педагога та асистента вчителя в умовах інклюзивного  освітнього середовища.

        Педагогічні працівники ЗЗСО в практичній частині семінару-тренінгу мали змогу моделювати  алгоритми роботи з учасниками освітнього процесу щодо створення психологічно-комфортного  середовища для дітей з особливими освітніми потребами; виконували арт-терапевтичні вправи та техніки; проєктували рівні підтримки в освітньому процесі у закладах загальної середньої освіти.

        За результатами семінару-тренінгу 116 педагогів підвищили свій професійний рівень з напрямку «Формування  інклюзивної і організаційної компетентностей», отримали сертифікат (5 год).

 

ЦПРПП



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано