A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Події

Семінар- практикум "Виховний процес в освітньому закладі в умовах пандемії - форми, заходи, інструменти"

10 березня 2021 року консультантом ЦПРПП м.Ковеля було організовано та проведено семінар-практикум педагогів-організаторів освітніх закладів міста. Тема зустрічі: "Виховний процес в освітньому закладі в умовах пандемії - форми, заходи, інструменти". Напрям."Розвиток професійних компетентностей". У заході взяли участь 17 осіб. Відрадно, що для участі у роботі семінару зареєструвалися педагоги-організатори Люблинецької ОТГ, Тойкутського ліцею.

14:21 12.03.2021

Семінар - практикум "Наочні засоби навчання у системі інноваційних підходів підвищення ефективності освітнього процесу"

  Відповідно планів роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників  та професійної педагогічної спільноти вчителів фізики на базі ліцею №10 м. Ковеля 04 березня 2021р.  було проведено семінар-практикум  вчителів фізики  з теми:  «Наочні засоби навчання у системі інноваційних підходів підвищення ефективності освітнього процесу».

13:51 12.03.2021

Формуємо у дошкільників емоційно-чуттєве, художньо-образне сприйняття класичної музики

               Відповідно планів роботи Центру професійного розвитку педагогічних працівників  та професійної педагогічної спільноти музичних керівників  ЗДО на базі закладу дошкільної освіти  (ясел-садка) комбінованого типу №1 «Калинка» було проведено семінар-практикум для музичних керівників з теми  «Формування у дошкільників здатності до емоційно-чуттєвого, художньо-образного сприйняття класичної музики».

10:30 26.02.2021

Семінар-практикум практичних психологів закладів дошкільної освіти

       23 лютого на базі НВК «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) комбінованого типу №7-ЗОШ І ст. м. Ковеля» відбувся семінар-практикум практичних психологів ЗДО  «Система роботи практичного психолога з сім’єю як джерело психофізичного здоров’я дитини».

10:21 26.02.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано