A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Сучасний інструментарій підвищення якості освітнього процесу в умовах воєнного стану: сервіс Canva

Дата: 01.06.2022 15:41
Кількість переглядів: 83

Відповідно до річного плану роботи Школи освітніх інновацій у  травні 2022 року на базі ЗЗСО І-ІІІ ст. № 8 м. Ковеля (директор Василь Шворак) та в Освітньому ХАБі ЦПРПП м. Ковеля було організовано та проведено семінар-практикум «Сучасний інструментарій підвищення якості освітнього процесу в умовах воєнного стану: сервіс Canva». Захід відбувся за участю спікера Школи освітніх інновацій Наталії Романюк, практичного психолога ЗЗСО І-ІІІ ст. № 8 м. Ковеля.

Мета семінару-практикуму – підвищення компетентностей педагогів з питань упровадження сучасних освітніх технологій, забезпечення безперервного професійного зростання. У ньому взяли участь педагоги Ковельської та Люблинецької ТГ.

Семінар-практикум розпочала консультант ЦПРПП м. Ковеля Світлана Бруча яка повідомила, що цифрові компетентності – це базова річ, без якої неможливо уявити ефективну роботу сучасного вчителя. В умовах періодичних локдаунів і карантинів, а тепер ще й воєнного стану, саме цифрові технології дають змогу не зупиняти навчання, а безпечно продовжувати його в дистанційному або змішаному форматі. Тому сьогодні цифрова грамотність для вчителя стає пріоритетом.

Наталія Романюк презентувала сервіс Canva як унікальну платформу зі створення високоякісних навчальних матеріалів, здійснила огляд графічного онлайн-редактора, запропонувала інструкцію до застосування сервісу.

У ході семінару учасники мали змогу практично застосувати отримані знання та створити власні нові електронні освітні ресурси: презентації, відео, плакати, фотоколажі, листівки – все, що може урізноманітнити сучасний урок та підвищити пізнавальну діяльність учнів.

ЦПРПП м. Ковеля висловлює щиру вдячність Наталії Степанівні Романюк за презентацію інноваційного досвіду та бажає їй професійних успіхів, здоров’я та миру!

                        


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано