A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Розпочала роботу школа майбутнього керівника

Дата: 27.05.2022 13:25
Кількість переглядів: 87

             Відбулося  засідання слухачів Школи майбутнього керівника, яке відкрив Віктор Бичковський начальник управління освіти.  Працювали  секції  «Директор ЗДО,ЗПО», «Методист ЗПО, вихователь – методист ЗДО».

Спікерами заняття  були Вікторія Куліковська,  директор ЗДО №4, яка висвітлила питання «Модель  ідеального керівника»  та проаналізувала нормативно- правову базу  в галузі дошкільної та позашкільної освіти.

Оксана Колода  звернула  увагу на   лідерські та організаційні вміння, навички,  компетентності та трудові функції, які повинні бути  сформовані у майбутнього керівника закладу освіти.

          Практичне заняття «Розвиваємо  управлінський потенціал майбутнього керівника,  вихователя – методиста ЗДО, ЗПО» з елементами  тренінгу  та  підсумкове анкетування «Очікувані результати» провела Юлія  Петровська, вихователь – методист ЗДО№14.

      Світлана Верчук підбила підсумки і провела діагностування, яке показало, що на засіданні зібралась  вмотивована, креативна молодь, яка  замислюється про майбутню висоту  педагогічної майстерності.

    Учасники засідання розвивали лідерські якості та розкривали творчий потенціал, вчились коригувати особистісні  цінності та переконання. Підвищили рівень мотивації до самовдосконалення та позитивних результатів діяльності, отримали відповіді на запитання та створили модель  сучасного керівника закладу  освіти.

Слухачі  Школи майбутнього керівника були одностайні в своїй думці, що  керівник  закладу освіти -це лідер, професіонал, менеджер, талановитий педагог, це -лідер   людяності, гідності та вихованості.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано