A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Креатив студія

Дата: 27.05.2022 10:03
Кількість переглядів: 72

     Згідно річного плану роботи ЦПРПП 25.05.2022 р. відбувся семінар-практикум вчителів трудового навчання  (обслуговуюча праця) освітніх закладів Ковельської МТГ, Дубівської ОТГ з теми: «Застосування сучасних методів і освітніх технологій для забезпечення якості освітнього процесу у контексті  трудового навчання та технологій» на базі «Ліцею №11 м. Ковеля».

   Мета заходу: формування професійної компетентності педагогів з питань впровадження новітніх технологій, створення та підтримки інновацій у ЗЗСО.

    Андрій Прохорчук, консультант ЦПРПП, ознайомив педагогів з планом роботи, презентував інноваційні технології навчання на уроках «Трудового навчання» і «Технології» та зазначив, що саме поглиблення знань вчителів обслуговуючої праці про різноманітність сучасних педагогічних технологій, які можливо використовувати  в умовах досягнення нової якості освіти та набуття ними практичних умінь по застосуванню окремих технологій у практичній діяльності є пріоритетним.

      Тамара Хавіна, вчителька трудового навчання «Ліцей №11 м. Ковеля» організувала та провела майстер-клас «Виготовлення виробів у техніці айріс-фолдінг» - мистецтво викладання кольорових смужок паперу у визначеному порядку, що дає можливість розвивати дрібну моторику і фантазію одночасно.

    Світлана Олексюк, педагогиня ліцею №11 м. Ковеля продемонструвала майстер-клас «Захоплююча техніка – модульне оригамі» - техніка складання модулів з паперу в 3D конструкції, у процесі складання самих модулів використовується техніка класичного оригамі.

   Всі вчителі були активними учасниками майстрів-класів, що дало змогу сформувати у них навички та вміння із застосування технік в освітньому процесі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано