A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області

Організація виховної діяльності в період воєнного стану

Дата: 12.05.2022 22:50
Кількість переглядів: 75

            Відповідно до річного плану роботи ЦПРПП м. Ковеля 12 травня 2022 року у форматі онлайн  було організовано та проведено методичний хаб для професійної спільноти класних керівників з теми: «Організація виховної діяльності в період воєнного стану: співпраця учасників освітнього процесу».

Мета заходу – формування  готовності класного керівника до реалізації стратегічних цілей під час воєнного стану.

У методичному хабі брали участь педагоги закладів  освітніх закладів Ковельської МТГ, Люблинецької ОТГ.

               Жанна Колеснікова, консультант ЦПРПП  - спікер заходу, розпочала роботу з  методичн-презентаційного супроводу, акцентувавши увагу щодо організації виховної діяльності у класному колективі в період воєнного стану. Обговорили питання: «Позитивне мислення – основа здоров’я людини».

             Олена Данилюк, класний керівник ліцею №1 м. Ковеля,  поділилася презентаційним виступом з теми: «Особливості виховного процесу щодо постійного самовдосконалення та формування компетентнісного зростання у форматі сьогодення».

            У практичній частині - Людмила Катерна, практичний психолог  ліцею №1 м. Ковеля організувала та провела психоемоційні вправи, концентрувавши увагу на усвідомленні внутрішньої опори. Учасники заходу мали можливість  свій час використати на себе, зібравши скарбничку оптимізму.

Педагоги під час практичного модулю - удосконалили способи взаємодії здобувачів освіти в освітньому процесі, цікаво та активно обговорили питання сьогодення. Набули нових знань щодо готовності до впровадження та використання різних методик спілкування, нових форм і технологій в умовах воєнного стану; створення безпечного освітнього середовища в учнівських колективах; застосовувати релаксаційні вправи щодо збереження емоційного здоров’я.   

Педагогічна спільнота класних керівників – це спільнота відповідальних педагогів, які сумлінно виконують свою місію.

Очікуємо на нові запити! Разом ми зможемо все! І все буде Україна!

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано